Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretek szexelni?
Figyelt kérdés
Másfél éve veszitettem al a szüzességemet a jelenlegi barátommal, azonban az azzal járó fájdalom aktus közben nem szűnt meg, csupán enyhült. Kellemetlen érzés minden együttlét, nem is szeretek szeretkezni. Többféle óvszert próbáltunk már, jelenleg csak tablettát szedek, de igy sem. Sokszor be sem tudja tenni, mert annyira fáj, néha pedig csak kellemetlen. Miért van ez, illetve mit lehet tenni? A nőgyógyász irt fel kúpot, de az után sem lett jobb, ő sem tud semmi hasznosat mondani.2016. szept. 9. 23:17
1/14 RRR válasza:
mintha nem izgulnál fel eléggé,nem lennél síkos
talán nem tudod magad átadni a szeretkezésnek ,mert valami zavar
2/14 anonim válasza:
Nem irigyellek.
Szex mindenkinek kell.
Nem szeretnék a pasid helyében lenni.
3/14 A kérdező kommentje:
Az előjáték során nedves szoktam lenni, illetve el is megyek, ha akarok. Néha direkt nem, hátha ez javit a hüvelyi érzeten, de nem.
2016. szept. 9. 23:23
4/14 anonim válasza:
A válaszom egyszerű:
Azért nem szereted a szexet mert még velem nem csináltad. :P
5/14 A kérdező kommentje:
Hát ez elég gyengus érv :(
2016. szept. 9. 23:31
6/14 anonim válasza:
Jaj dehogy gyengus, most mondod csak de egyébként így van ahogy mondom. Nem kell elhinni. Nyilván nem véletlenül állítok ilyet.
7/14 anonim válasza:
Szerintem is pszichológiai oka lehet, vagy vaginizmus. Nem engeded el magad teljesen, bebeszélted magadak, hogy muszájból csinálod, mert szereted a párod, de a dolgot nem élvezed stb, csak nehezítesz magadon. Én kb. egy fél éve vesztettem el, és azelőtt vagy fél évet csak petting volt, eleinte nekem is nagy gátlásaim voltak, és mikor már megtörtént, azután is legtöbbször fájt, kényelmetlen volt, nem esett jól sose, nem is kívántam a szexet, stb. aztán fokozatosan javulni kezdett a dolog, főleg, mert gondolatban kezdtem tisztázni magammban, hogy milyen érzelmeim vannak, és azt, hogy ez egy jó és élvezetes dolognak kellene lennie. Sokat erősödött a kapcsolatunk, sokat beszélgettünk, hogy kinek mi esik, esne jól, más közös programokat szerveztünkegyütt stb, és már kezdem én is legalább kicsit élvezni az aktust, és már nem érzem fájdalmasnak, kényelmetlennek.
8/14 anonim válasza:
Próbáljátok ki hogy hosszan pettingeltek előtte. Az a jó ha addig nyal és ujjaz a barátod, amíg már majdnem elélvezel, és akkor próbálja berakni, jobban be leszel nedvesedve, ki leszel tágulva és nem fog fájni.
9/14 A kérdező kommentje:
Általában ez a "stratégia" :) :(
2016. szept. 9. 23:45
10/14 anonim válasza:
Nem kell szexelni és ennyi.
Ami fáj meg nem megy nem kell eröltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!