Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A sokáig tartó szexhiány és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sokáig tartó szexhiány és kudarcok miatt eltűnhet a nemi vágy? Elsősorban hozzám hasonló helyzetben lévő fiúk, férfiak tanácsát várom, akik későn kezdték a szexuális életüket!

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, és az a gondom, hogy a szexuális vágyam gyakorlatilag eltűnt. 23 évesen lett az első barátnőm, előtte igazából sosem sikerült semmit elérnem a lányoknál. És azt vettem észre az évek múlásával, hogy a nemi vágyam az így folyamatosan csökkent. 15-18 évesen még az egekben volt, állandóan a csajokra gondoltam, reggelenként felhúzva ébredtem, spontán izgalmi állapotba jöttem minden ok nélkül.

Most meg a reggeli keménység már évek óta nincs, a nők nem váltanak ki belőlem fele akkora hatást sem, mint régen. Olyan, mintha úgy húszéves korom körül azt mondta volna az agyam, hogy „minek ez a vágy, úgyse fog kielégülni, inkább szüntessük meg”.

Most van barátnőm (4 évvel fiatalabb), és azt reméltem, hogy majd ő visszahozza a vágyat. De nem! Jelenleg gyógyszert kell szednem ahhoz, hogy szexelni tudjak. És bár még az elején sokkal jobban izgalomba jöttem, de már most ez is csökken a gyógyszer ellenére is. Megkérdeztem, mi volt az előző kapcsolatában, és kipuhatoltam, hogy ott „még csak nem is kellett várni két menet között”. Nálam meg kb. a második menet se mindig jön össze, nemhogy várakozás nélkül kettő!

A legrosszabb az egészben, hogyha mondjuk 17 évesen én is elkezdtem volna a nemi életet, akkor biztos vagyok benne, hogy most semmi problémám nem lenne!

Mit tehetnék, hogy egészséges szexuális vággyal rendelkező férfivá váljak?

2016. dec. 1. 07:52
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
A gold power a legerősebb a piacon, és a legjobb minőségű is (természetesen a legdrágább is). hetente 1x találkozunk a barátnőmmel a távolság miatt így heti 1x használtam, mivel 22 éves vagyok nem tudtam milyen erős, ezért 1 kapszulát vettem be ami kb 12-15 órás erekciót produkált (a barátnőm elől rejtegettem a farkam, hogy ne jöjjön rá) szétszedtem a kapszulákat, és elején felét vettem be forró vízzel, majd harmadát kb. 10-15x csináltam meg mire abbahagytam a kapszulákat, de bevallom még van a szekrényembe vésztartaléknak. Nem vagyok egy lepedőakrobata előjátékkal kb 1 órát birok, de fél kapszulával 3 óra lazán megy, és akkor megyek el amikor én akarok
2016. dec. 11. 17:34
 32/32 anonim ***** válasza:
Azóta van már javulás?
2021. febr. 27. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!