Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sokáig tartó szexhiány és kudarcok miatt eltűnhet a nemi vágy? Elsősorban hozzám hasonló helyzetben lévő fiúk, férfiak tanácsát várom, akik későn kezdték a szexuális életüket!
23 éves vagyok, és az a gondom, hogy a szexuális vágyam gyakorlatilag eltűnt. 23 évesen lett az első barátnőm, előtte igazából sosem sikerült semmit elérnem a lányoknál. És azt vettem észre az évek múlásával, hogy a nemi vágyam az így folyamatosan csökkent. 15-18 évesen még az egekben volt, állandóan a csajokra gondoltam, reggelenként felhúzva ébredtem, spontán izgalmi állapotba jöttem minden ok nélkül.
Most meg a reggeli keménység már évek óta nincs, a nők nem váltanak ki belőlem fele akkora hatást sem, mint régen. Olyan, mintha úgy húszéves korom körül azt mondta volna az agyam, hogy „minek ez a vágy, úgyse fog kielégülni, inkább szüntessük meg”.
Most van barátnőm (4 évvel fiatalabb), és azt reméltem, hogy majd ő visszahozza a vágyat. De nem! Jelenleg gyógyszert kell szednem ahhoz, hogy szexelni tudjak. És bár még az elején sokkal jobban izgalomba jöttem, de már most ez is csökken a gyógyszer ellenére is. Megkérdeztem, mi volt az előző kapcsolatában, és kipuhatoltam, hogy ott „még csak nem is kellett várni két menet között”. Nálam meg kb. a második menet se mindig jön össze, nemhogy várakozás nélkül kettő!
A legrosszabb az egészben, hogyha mondjuk 17 évesen én is elkezdtem volna a nemi életet, akkor biztos vagyok benne, hogy most semmi problémám nem lenne!
Mit tehetnék, hogy egészséges szexuális vággyal rendelkező férfivá váljak?
*20-as: abban nem értek egyet, hogy szerinted azért nem jó az önmegtartóztatás, mert megfutamodás. A többivel én is úgy gondolom, hogy igazad van, a depresszió és a szorongás hatással van az ember libidójára.
Viszont: azért nem tartom megfutamodásnak, mert ezt nem lehet akarattal befolyásolni. Nem olyan dolog, hogy "majd most felszívom magam, és hirtelen lesz libidóm, mert én harcolok". A vágy az vagy van, vagy nincs. Az önmegtartóztatást azért tartom úgy, hogy megér egy próbát, mert hátha a szervezet előbb-utóbb helyreállítaná önmagát + pszichésen is kilépést jelenthetne az ördögi körből.
(Tudod: depresszió, szorongás ---> nincs nemi vágy ---> megpróbálsz testi kapcsolatot létesíteni ---> nem fog menni, mert nincs nem vágy ---> ettől még inkább rosszul fogod érezni magad)
Na de persze mindannyian mások vagyunk, nem biztos, hogy ugyanaz nyújt segítséget.
Én elkezdtem konditerembe járni, nagydózisú multivitamint szedni + C-vitamint. Remélhetőleg ezek a dolgok, kombinálva az önmegtartóztatással már hoznak valami eredményt.
Nem akarok már gyógyszert szedni ahhoz, hogy szexelni tudjak.
*24-es: és neked eddig mennyi sikered volt a nőknél? Hány évesen kezdted a szexuális életedet, és azóta milyen aktívan éled?
összefoglalva:
- sírsz és panaszkodsz a nagyvilágnak
- azt mondod mindent megtettél, de nem vagy hajlandó azt csinálni amit az orvosok mondanak neked
- tovább sírsz, hogy téged senki sem szeret, senki sem akar segíteni rajtad
- azért mindent jobban tudsz mindenkinél, de sírás még marad
Ha valami nem működik, akkor változtass. Az nem változtatás, hogy nyitottan állsz a dolgokhoz, de nem vagy hajlandó bármit is megtenni.
Vagy hagyd abba a sírást és ne panaszkodj itt másoknak, akik próbálnak segíteni neked.
*24-es:
Te meg mégis mi a francról beszélsz jógyerek?
Ki a franc mondta neked, hogy nem vagyok hajlandó azt tenni, amit az orvosok mondanak?
Urológusnál jártam már többször, aki jópár vizsgálatra elküldött (mind jó eredménnyel), és felírja tablettákat.
Pszichológusoknál voltam, akik nem tudtak segíteni.
Az, hogy nem vagyok hajlandó nyugtatókon és antidepresszánsokon élni pedig egyértelmű (amik még jobban csökkentik a libidót).
Elolvastad te egyáltalán, amiket eddig írtunk a válaszolókkal?
A kérdésem arra vonatkozott, hogy mit tehetnék. A válaszolók eddig normálisak voltak, elmondták a tanácsaikat, hogy mik azok, amik szerintük segítenének. Én elmondtam, amiket eddig próbáltam, és mondtam, hogy mi az, amit most próbálok (vitaminok és gyúrás).
Úgyhogy vagy nem értetted az olvasottakat és tökhülye vagy, vagy el sem olvastad rendesen, és csak pofázol.
Egy kis sikerélmény:
a legutóbbi alkalommal sikerült gyógyszer nélkül elérni egy 5 perces menetet. Rá egy órával pedig kipróbáltunk barátnőmmel egy kis újítást, az beindított és akkor volt egy kb. 10 perces aktus (bár a végén nem sikerült elmennem).
Furcsa, de a hagyományos pózok nem nagyon indítottak be, vagy ha mégis, akkor hamar elment a keménység menet közben.
Előtte nem volt önkielégítés egy hétig, és annyira kerültem mindenféle ingert, hogy még kb. egy bikinis csajos képet sem néztem meg, ha elém került face-n vagy akárhol. Elkezdtem kondizni is, ami elég jót tesz a közérzetemnek. Eredetileg úgy terveztem, hogy karácsonyig már nem is szexelek, de aztán valahogy mégis így alakult. De örülök, hogy legalább már ennyire sikerült beindulnom.
Sajnos még az az általános fickós közérzet továbbra jött vissza, reggel sincs még keménység, de remélem, ha így folytatom, akkor helyreáll a dolog.
Köszönöm az építő jellegű tanácsokat!
Ez jó hir. Nekem is összejött hétvégén ,de továbbra is nehezen jön az inger sokkal hosszabban kell ingerelni , de ha eljutok egy pontra onnan akár meddig és kőkeményen megy. Viszont amint te is mondasz az utcán vagy képeken meglátok valami jó mellet például , akkor nem indul be az a bizserő össztönös érzés .Mintha lekpacsolták volna ezt a funkciót, tompa vagyok. Ez már teljesen kikészit. Én elmegyek urologushoz. Elég régóta türelmesen várok. Azt hittem ha a deprsszió elmulik az étvággyal ez is visszajön de nem. Igy nekem ez nagyon frusztráló Nem érzem magam férfinek önbecsülésem is romokban. kiváncsi leszek mit mond. Le fogom irni ide megosztom veletek , meg a tapsztalataimat is . Most én is 6 napot kihagytam a szexben kerültem minden ilyen témát még a beszélgetésekben is .Valamennyit tényleg segitett!
Az elöttem szólótól kérdezném mennyi idő után hagytad el fokozatosan a potencianövelőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!