Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A sokáig tartó szexhiány és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sokáig tartó szexhiány és kudarcok miatt eltűnhet a nemi vágy? Elsősorban hozzám hasonló helyzetben lévő fiúk, férfiak tanácsát várom, akik későn kezdték a szexuális életüket!

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, és az a gondom, hogy a szexuális vágyam gyakorlatilag eltűnt. 23 évesen lett az első barátnőm, előtte igazából sosem sikerült semmit elérnem a lányoknál. És azt vettem észre az évek múlásával, hogy a nemi vágyam az így folyamatosan csökkent. 15-18 évesen még az egekben volt, állandóan a csajokra gondoltam, reggelenként felhúzva ébredtem, spontán izgalmi állapotba jöttem minden ok nélkül.

Most meg a reggeli keménység már évek óta nincs, a nők nem váltanak ki belőlem fele akkora hatást sem, mint régen. Olyan, mintha úgy húszéves korom körül azt mondta volna az agyam, hogy „minek ez a vágy, úgyse fog kielégülni, inkább szüntessük meg”.

Most van barátnőm (4 évvel fiatalabb), és azt reméltem, hogy majd ő visszahozza a vágyat. De nem! Jelenleg gyógyszert kell szednem ahhoz, hogy szexelni tudjak. És bár még az elején sokkal jobban izgalomba jöttem, de már most ez is csökken a gyógyszer ellenére is. Megkérdeztem, mi volt az előző kapcsolatában, és kipuhatoltam, hogy ott „még csak nem is kellett várni két menet között”. Nálam meg kb. a második menet se mindig jön össze, nemhogy várakozás nélkül kettő!

A legrosszabb az egészben, hogyha mondjuk 17 évesen én is elkezdtem volna a nemi életet, akkor biztos vagyok benne, hogy most semmi problémám nem lenne!

Mit tehetnék, hogy egészséges szexuális vággyal rendelkező férfivá váljak?

2016. dec. 1. 07:52
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

A tesztoszteronszintem a vérvételek alapján rendben van, a legutóbbira is azt mondta az orvos, hogy teljesen egészséges tesztoszteronszintem van (kb. 1 hónapja volt a vizsgálat).

Bár az is igaz, hogy nem könnyű ezzel a tudattal élni, hogy ennyi idősen ilyen problémáim vannak, és tény, hogy nem éppen jó hatású az idegrendszerre nézve sem.

2016. dec. 1. 11:47
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
en 24 eves vagyok sose volt baratnom de ha latok valami jo not meg mindig felizgulok ugyanugy mint regen.
2016. dec. 1. 12:41
 13/32 anonim ***** válasza:

"nem is kellett várni két menet között" - kit érdekel? én világ életemben olyan voltam, hogy legfeljebb napi két menetet nyomtam le az éppen aktuális párommal, az újratöltődési időm is általában több óra (kivétel erősíti a szabályt). Pár évig nem volt barátnőm, akkor is rendszeresen önkielégítettem, mert ahhoz hozzászokni, hogy nincs nemi életed, tényleg szar lehet.

Azt javaslom, hogy sportolj sokat, néha verd ki. Ha így sem megy, meg kell találnod azt a dolgot a barátnőddel/barátnődben, ami izgalomba hoz. És legfőképpen: ne agyalj a dolgon. A szexet élvezni kell: kit érdekel, ha nem háromszor dugod meg egy éjszaka és helyette csak egyszer, de rendesen! :) pluszban orálisan is kielégítheted

2016. dec. 1. 13:26
 14/32 A kérdező kommentje:

Egyenlőre azt tervezem én is, hogy most hanyagolom a dolgot, inkább sportolok. Mert úgy érzem, akárhogy próbálom megoldani, nem jutok előbbre.

Barátnőm szerint, velem sokkal jobban élvezi a szexet. A néhányadik alkalom után azt mondta, hogy olyan jó volt, amilyet még soha nem érzett (és ezt láttam is rajta, hogy madarat lehet vele fogatni kb. annyira elégedett). Viszont furcsa, de engem ez egyáltalán nem hoz lázba, meg ettől nem érzem magam jobban, vagy magabiztosabbnak.

Viszont állatira idegesítő mindig azt hallgatni aktus után, hogy "na még egyet!" "mikor lesz már következő?" meg hasonlók, és ezt már többször meg is mondtam neki.

Most ha ő is rendben van, meg én is, akkor minek követelőzni. Az sem jó érzés, amikor tudja az ember, hogy az előtte lévő sokkal fiatalabb egyén, sokkal többre volt képes mennyiségben teljesíteni.

2016. dec. 1. 14:15
 15/32 anonim ***** válasza:
ha ilyen depressziód van akkor ne itt panaszkodj, hanem nyomás orvoshoz!
2016. dec. 1. 16:10
 16/32 anonim ***** válasza:
42%
ne kuldd orvoshoz, teletomik mindenfele gyogyszerekel, utana mar orokre impotens lesz, plusz majat veset is kinyirjak
2016. dec. 1. 16:44
 17/32 A kérdező kommentje:
Orvoshoz? Ez viccnek is rossz (gondolom ezalatt pszichiátriára gondolsz). A pszichológiai megközelítést már próbáltam - igazság szerint nem csak szexuálpszichológusnál voltam, hanem "normál" pszichológusnál is - nyugtatókat és antidepresszánsokat pedig nincs az az isten, hogy én valaha az életben is beszedjek.
2016. dec. 1. 16:54
 18/32 anonim válasza:
100%
Depesszió és szorongás aztán ebből adódóan szexuális kudarcélmény, miatt nekem teljesen lecsökkent a libidóm. Nehezen jövök izgalomba, nehezen idul el a folyamat , nehezen megy a szex mert ugye nem jön meg a vágy.Még az önkielégités sem izgat az is teljesen hidegen hagy. Mintha valami szert beadnának és elvonja a vágyat. Hónapok óta tart és én is azt várom mikor múlik el . Én is kiváncsian várnám azok véleményét vagy tanácsát akik jártak már hasonló helyzetben! Kb . Ahogy olvastam kb . hasonló a helyezted. A gyógyszerek szerintem nem segitenek.
2016. dec. 2. 19:15
 19/32 A kérdező kommentje:

*18-as: amire gondoltam, hogy segítene esetleg ebben a helyzet az az "Újraindítás". Egy ideig beszüntetni az egész folyamatot, felfüggeszteni a szexuális életet. Nem gondolni semmiképp sem a szexre, érted, megvonni magunktól. Még csak bikinis csajok képeire sem ránézni.

Aztán bizonyos idő elteltét követően csak nem lenne már olyan súlyos hatása a kudarcélményeknek, és hátha utána már jobban visszajönne a vágy, és a magabiztosság.

Nem tudom mennyi esélye van ennek, hogy segít, de egy próbát tenni kéne, mert ártani biztos nem árthat a szabadságolás.

Valahogy ki kell lépnünk ebből a rohadt ördögi körből!

2016. dec. 3. 10:30
 20/32 anonim válasza:
Ha depressziós vagy szorogás hivjuk ahogy akarjuk az biztos hogy előidézheti ezt. Az az érdekes hogy én már 1-2 hónapja jol érzem magam ugy érzem a depresszió elmult, viszont a vágyak nem jönnek vissza . Egyedül amiben változás van az az étvágy ,az határozottan jobb. Elötte volt hogy 1 hétig alig ettem. Semmi étvágy. Megnézettem a tesztoszteron szintem 11 es . igazából ez nem tudom jó vagy nem. referencia tartomány 11,5 - 26 van laborosok azt mondták azzal semmi baj. viszont az is ingadozhat a depresszió miatt. Eljárok sportolni , egészségesen táplálkozok vitaminok stb.. tényleg mindet megteszek hogy jobban legyek de stagnál.Remélem ez ahogy egyik pillanatról a másikra jött ugy el is múlik egyik pillanatról a másikra.Az önmegtartóztatás biztos valahogy segithet de szeritnem az sem megoldás, mert akkor meg kicsit megfutamodik az ember akkor meg azért fogod magad szarul érezni.
2016. dec. 4. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!