Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap randim lesz egy férfival?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 2 éve nem voltam férfival, mert úgy hittem, hogy leszbikus vagyok, eddig nem is foglalkoztattak. Párkapcsolatban élek egy nővel, de egyre inkább azt érzem, hogy szükségem van valami másra is.
Mivel ez lesz életem első igazi randija az lenne a kérdésem, hogy hogy kell viselkedni, mármint mi az etikett?
20/N
2016. nov. 30. 16:45
1/8 anonim válasza:
Ha nem ismered jól akkor kérdezősködj, hogy mit csinál van e hobbija stb,ha ismered akkor találj valami közös témát ilyesmi, ne izgulj, érezd jól magad
2/8 anonim válasza:
Le kell szopnod vacsi után! Ha ezt nem teszed meg, nem fog szarba sem nèzni a pasi.
3/8 anonim válasza:
Kedves utolsó.. Lehet hogy te ilyen tapló vagy de azért vannak normális pasik is
4/8 anonim válasza:
Szóval megcsalod a barátnőd? Az szép dolog.
5/8 anonim válasza:
Én személy szerint nem várok el semmi különösebb viselkedési formát, csak annyit hogy legyen a lány is aktív résztvevő.. ne az legyen hogy leülünk aztán én nyűgözzem le.... (sajnos gyakori ez a hozzáállás) tegyél fel kérdéseket, ne fél mondatokkal válaszolj, tereld a beszélgetést olyan irányba amihez hozzá tudsz tenni.. stb..
6/8 anonim válasza:
Nincs etikett. Legyél önmagad. Legyél nő.
7/8 anonim válasza:
Manapság a nő fizeti a vacsorát és utána a szex kötelező.
Üdv, Charlie Harper.
8/8 anonim válasza:
Mondjuk megisztok egy kávét, elbeszélgettek, AZTÁN MÉSZ SZÉPEN VISSZA A PÁRODHOZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!