Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok milyen volt nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen volt nektek először 2 férfival?

Figyelt kérdés
Izgat a gondolat,hogy a párom mellet lenne még egy férfi és ketten dugnának meg de kicsit félek milyen lenne az első trió,nektek milyen volt nem volt fura vagy kellemetlen hogy egy másik férfi farkát szopjátok miközben a barátotok dug hátulról?Lehet privátban is.

2016. nov. 11. 08:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt jó.. Egyáltalán nem élveztem el.. Csak a saját kielégülésüket helyezték előre.. Csúnyán mondva használtak mint egy rongyot... Azóta nem próbáltam.. De ettől függetlenül még Neked lehet jó élmény..
2016. nov. 11. 08:44
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Soha nem lennêk két pasival. Pont azért amit az első válaszoló ìrt.
2016. nov. 11. 09:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elsőre és másodikra is jó volt. Az számít, hogy megbízható, önzetlen férfiakkal tedd meg. Ehez ismerned kell őket szerintem.
2016. nov. 11. 09:45
 4/7 anonim ***** válasza:
1-es: hogy kerültél abba a helyzetbe? Írd már le kérlek.
2016. nov. 11. 10:00
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

A gondolattal már mi is eljátszadoztunk barátnőmmel, de amit az első írt kicsit ledöbbentett, mert nekem alapból ki volt lőve az ilyen hozzáállás. A fantázia azért izgat, hogy a lánynak okozzunk dupla akkora örömöt és nem az, hogy kihasználjuk a testét. A páromnak is azért izgató, mert két pasi teljesítené minden kívánságát.

Ha a saját kielégülésem lenne a cél, akkor nem párommal, hanem inkább egy örömlánnyal csinálnám, vagy akkor 2csaj1pasi felállás.

u.i.: NEM KELL PRIVÁT! Köszi, de bármikor feljön a hármas szex, tucatjával kapom az ajánlásokat.

2016. nov. 11. 10:24
 6/7 anonim ***** válasza:
43%
Én nem értem hogy tudja valaki végignézni, hogy kefélik a barátnőjét. Komolyan ti agyilag betegek vagytok. De a nők sem különbek akik ilyenbe bele mennek. Egy idegen farkát cumizni... Csak ne szaporodjatok, elég sok már az ilyen beteg ember így is.
2016. nov. 11. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt is erről egy film, talán a két férfi egy eset.
2016. nov. 11. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!