Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért várjátok a csókot miután a pénisz a szátokban járt?
Figyelt kérdés
Nekem undorító lenne, nem győzök kitérni előle.2016. nov. 28. 18:45
11/17 anonim válasza:
Fura fazon vagy, én azt is imádom, amikor beleélvezek a nő szájába, majd átcsurgatja az én számba a spermámat.
12/17 anonim válasza:
Bocs, férfi vagyok de bármikor imádom ha a barátnőm megcsókol.
13/17 anonim válasza:
És azt nem tartod undorítónak, hogy valaki a szádba veszi a micsodádat? Ja, az biztos nem undorító a számodra...
Attól, hogy te undorodsz saját magadtól az a te bajod.
Attól még szerencsére nagyon sokan vagyunk, akik sem saját magunktól, sem a partnerünktől nem undorodunk és semmi kivetni valót nem találunk ebben.:)
14/17 anonim válasza:
Én imádnám ha egy lány leszopna, és átköpné a számba. Vagy ha pohárba verné, és megitatná velem. A nyálat is imádom, vagy a kettő együtt is jöhetne pohárból. 24/F
15/17 anonim válasza:
Én ezen nem gondolkozok.. Tényleg.. Soha nem gondoltam arra hogy a párom mit gondol.. Nemhogy arra hogy esetleg neki undorító lenne..
Ő soha nem mondta..
És ha mégis, akkor basszus.. Én "dolgozok".. Szóval ez a minimum 😄
16/17 anonim válasza:
Ha lenyeli a lány kap csókot, ha nem nyeli le nem kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!