Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Miért várjátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért várjátok a csókot miután a pénisz a szátokban járt?

Figyelt kérdés
Nekem undorító lenne, nem győzök kitérni előle.
2016. nov. 28. 18:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
De nekünk ne legyen undorító,ha a szánkba élveztek?
2016. nov. 28. 18:47
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
és a férfiak miért akarnak smárolni nyalás után? mert szexi h szereti a saját nedveit, illatát, ízét.. én sosem óckodtam a kérdésben leirtaktól, sőt a spermacsók is szinte rendszeres :)
 3/17 anonim ***** válasza:
91%

ha már a te farkadról van szó akkor miért undorodsz a te farkadtól? Ha tisztán tartod akkor igazából nicns mitöl félned

Sőt elárulom neked hogy rajtad kivül más is járt már abban a szájban hasonlóképp és te mégis lesmárolod... na ez jobb?

4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyalás után én se fordítom el a számat / arcomat... Nem undorodom saját magamtól. 1 az orális szex oda-vissza működik. 2 orális szex után a csók nincs elutasítva egyik fél részéről sem. Ez alap dolog! Másrészt meg eléggé romboló hatású ha ki kéne menni fogat mosni.. Mert pl utána úgy végig csinálni egy aktust hogy nem kapok csókot csak azért mert az előbb orálisan elégítettem ki a páromat.. Kicsit megalázó. 22 L
2016. nov. 28. 18:52
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, te undorítónak tartod ezt, én nem, úgyhogy legyél szíves nem haragudni, ha ezen túl is csókolózni fogok a lányokkal, akár az után is, hogy a szájukban volt a péniszem.
2016. nov. 28. 18:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Jó, nem csókollak meg, de akkor te se várd el a szopást.

Komolyan, te hány éves vagy?!

2016. nov. 28. 18:58
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
gyökér...
2016. nov. 28. 19:00
 8/17 anonim ***** válasza:
baratom undorodik a szajra puszitol/csoktol szopas utan sose ertettem de o nyalas utan egybol smarol....
2016. nov. 28. 19:03
 9/17 anonim ***** válasza:

Eleinte én is undorodtam a csóktól orál után (akár kaptam, akár adtam), de most már hozzászoktam, megszerettem, izgató. Szerintem is ez a normális.

L

2016. nov. 28. 19:04
 10/17 anonim ***** válasza:
De gondolom ha egy csajnak a szàjàba élvezel akkor elvàrod hogy lenyelje.
2016. nov. 28. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!