Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hamarosan le fogok feküdni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamarosan le fogok feküdni a barátnőmmel! Mit tegyek, hogy ne menjek el gyorsan? Mindenféle tippet elfogadok!

Figyelt kérdés
2016. nov. 27. 13:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na te is olyan lúzer vagy mint én. Rég ki kellett volna dobni mindkettőnknek a csaját.
2016. nov. 27. 14:29
 12/16 A kérdező kommentje:

Kapaszkodjatok meg: A nyaka csikis,utálja :D

A kutya pedig a mindenük,ha kizárod ugat. És ő a főnök.

De egyébként ettől függetlenül nagyon nagyon szeretem a lányt,és a szexen kívül minden rendben van. Másfél év alatt nem csinálta sokszor,amikor igen,az is rossz volt,ezért asszem sokat kellene vele foglalkoznom.

Ő Győrben lakik,ott egyetemista,én is odajárok,csak én kollégiumban lakom. 2. félévtől albérletbe költözök,így ott majd lesz nyugi.

2016. nov. 27. 14:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Jólesz háziasszonynak, meg gyereket nevelni. Mellé kell keresni egy olyat, akivel jókat lehet dugni.
2016. nov. 27. 15:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát, minél többet írsz, annál inkább állatorvosi ló a csaj.

Kutyát igenis máshol kell tartani, nem a hálószobában!

A nyakát meg próbáld úgy, hogy ne csikizze!

És egyre inkább azt látom, igazam lesz: ebből nem lesz kufírc! Max berakod, neki fáj, kihúzod, azt fekszetek majd egymás mellett.

2016. nov. 27. 15:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem fáj neki,előző pasijával alig tudott felizgulni. Most azért nedvesedik bőven. Kb 5x feküdtünk le,és nem fájt neki. Van,hogy 15 percig bírom,van hogy 2. És ő is szeretné csinálni minnél többet,mert tapasztalatlanok vagyunk,és ránkfér a gyakorlás. Ő is vágyik rá,de elélvezni képtelen.
2016. nov. 27. 15:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Figyelj, továbbra is azt mondom, előbb petting! Ha az ujjazásra a körmök miatt nem vevő, vegyél gumikesztyűt!
2016. nov. 27. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!