Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hamarosan le fogok feküdni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamarosan le fogok feküdni a barátnőmmel! Mit tegyek, hogy ne menjek el gyorsan? Mindenféle tippet elfogadok!

Figyelt kérdés
2016. nov. 27. 13:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Verd Ki Elotte.
2016. nov. 27. 13:42
 2/16 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Pl ne foglalkozz magaddal csak vele. Élvezd ki minden porcikáját és gyönyörködj abban, hogy neki milyen jó.:)
2016. nov. 27. 13:46
 3/16 anonim ***** válasza:

Úgy igazából ne tegyél semmit. Azzal éred el a legtöbbet, ha őszintén elmondod neki, ha bármilyen félelem, gátlás van benned. Csak akkor tud neked majd segíteni, ha tudja, mit érzel. Ha nem tudod, hogyan teheted neki jobbá az együttlétet, kérd meg, hogy irányítson téged és tanítsa meg neked, hogy mit élvez. Az meg, hogy elélvezel gyorsan, hát istenem... Megnyugtatlak, úgyis el fogsz.

És még egy tipp:

A szex nemcsak annyiból áll, hogy megdugod. Ha még nem játszottatok egymás testével, én nem arra mennék rá, hogy megdugjam.

23/F

2016. nov. 27. 13:46
 4/16 A kérdező kommentje:

Csak ez a lány nagyon problémás!

Még soha sem volt orgazmusa,pedig volt egy másfél éves kapcsolata. Fájt neki a szex,rá volt erőltetve.

Csak alul szeret lenni,az ujjazást nem szereti,mert a köröm zavarja (le van mindig vágva,de mégis). Sőt miután kinyalom azt akarja,hogy mossak arcot,meg kapjak be 1 rágót,mert undorodik a saját punciszagától. A gumit is utálja,de fogamzásgátlót nem szedhet:DD

Emellett,soha sincs nyugi,csak úgy tudtunk eddig szexelni,hogy bármikor hazajöhetnek a szülők,a kutya pedig néz minket...

Szóval talán érzitek,hogy a baj nagy:D Eléggé gátlásos.

2016. nov. 27. 13:53
 5/16 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudok nagyon segíteni ebben, de azért visszakérdeznék: miért nem ezt írtad be a kérdésre? Így csak húztad az emberek idejét azzal, hogy olyan kérdésre adtak olyan válaszokat, amik valódi segítséget nem jelentettek.
2016. nov. 27. 14:10
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

És akkor mi van, hogy gátlásos? Tegyél róla, hogy olyan környezetben legyetek együtt, ahol nyugalom van, és csak ti vagytok. Figyelj arra, hogy a szobában kellemes, nyugtató illat legyen, és a hőmérséklet is megfelelő legyen. Szexhez egyébként a meleg, 26-27 fok a legjobb. Én rászánnék egy vagy több alkalmat, amikor csak ő élvez és én nem. Egy forró fürdő segít majd neki elfárasztania a testét, amitől sokkal jobban fog esni neki egy olajos masszázs. Közben figyelj arra, hogy a feszült izmait lazítsd el. Egyébként ha bekötöd a szemét, sokkal jobban fog tudni figyelni önmagára és az érzésre.

A lényeg, hogy tanuljon meg teljesen megbízni benned, különben a fene megette az egészet.

23/F

2016. nov. 27. 14:12
 7/16 anonim ***** válasza:

Hát, az elmondottak alapján barátom te azt nem fogod hamarosan... Tényleg problémás a csaj.

Amit tehetsz, az az, hogy pettigel eljuttatod a csúcsig, aztán ha ráérez az orgazmus ízére akkor jöhet több.

Szokott-e maszturbálni? El tud-e úgy élvezni?

2016. nov. 27. 14:19
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem maszturbált még soha,és nem is akar mert nem esik neki jól. Szoktunk együtt fürdeni,aztán jól megmasszírozom,és ettől elálmosodik...
2016. nov. 27. 14:24
 9/16 anonim ***** válasza:
Na, akkor a maszirozás után jöhet simogatás, csókok a nyakára, tarkójára, és így szépen lefelé...
2016. nov. 27. 14:26
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

A gátlások legalább minimális feloldásáig szerintem se kellene erőltetni a szexet, mert csak még mélyebbre fog csúszni.

És hogy a kérdésre válaszoljak: szerintem itt most nem azzal kellene foglalkoznod, hogy te ne élvezz el hamar, hanem hogy őt valahogy felkészítsd az egészre.

Pettingeljetek még egy darabig, értesd meg vele, hogy neked ő így tetszik, így kívánod mindenestől! A kutyát zárjátok már ki a francba (ezt se hiszem el, hogy egy kutyát nem lehet kicsukni a szobából) és csak egymásra koncentráljatok. Ha kell vegyetek ki valami olcsó szobát egy normális helyen, ahol nem zavar senki, nem kell attól tartani, hogy a szülők hazaesnek.

Amúgy ha nem tudjátok feloldani ezeket a gátlásokat, akkor a kapcsolatotoknak és neki se jósolok túl fényes jövőt!

2016. nov. 27. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!