Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen még csak egyszer szexeltem. Mi lehet a probléma velem? F
Kedves, normális fiú vagyok. Egyetemet végeztem, most fogom a másodikat csinálni. Mindenki szinte helyesnek tart, es értetlenül állnak elotte mikor ezt mondom. Sok lánnyal beszélgetek, de kiderul mindig, hogy mar közben mással alakul nekik... De attol még beszelgetnek velem. Szóval furcsa ez. Nem is elég még közel sem, hogy beszélgetek, de beszélgetni is csak az egy szazalekukkal tudok csak...
Valami tippetek van? Nagyon gáz lehet bennem valami?
Hát szerintem meg egy öntelt paraszt vagy így a leírás alapján. Szerinted melyik nő szereti hallgatni, ahogy pl. magad fényezed vagy óbégatsz felsőbb rendűen a társaiddal?
Vegyél vissza az arcodból, ne további diplomát szerezz, hanem műveltséget és akkor talán majd elvárhatod, hogy az odajáró művelt nők észre vegyenek!
24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!