Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 évesen még csak egyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen még csak egyszer szexeltem. Mi lehet a probléma velem? F

Figyelt kérdés

Kedves, normális fiú vagyok. Egyetemet végeztem, most fogom a másodikat csinálni. Mindenki szinte helyesnek tart, es értetlenül állnak elotte mikor ezt mondom. Sok lánnyal beszélgetek, de kiderul mindig, hogy mar közben mással alakul nekik... De attol még beszelgetnek velem. Szóval furcsa ez. Nem is elég még közel sem, hogy beszélgetek, de beszélgetni is csak az egy szazalekukkal tudok csak...

Valami tippetek van? Nagyon gáz lehet bennem valami?

2016. nov. 26. 08:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy kedves es normalis vagy. Ezek nem alfahim tulajdonsagok. Ezt egybol kiszagoljak a muffok, es irany a friend zone.
2016. nov. 26. 08:34
 2/5 tttssj ***** válasza:
Ez így szokot lenni, nekik a hazug, agreszív, szháziak kellenek mindig. Én 26 vagyok, szintén még csak egy nővel voltam.
2016. nov. 26. 08:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát jó, de a becazletessegemhez hozzátartozik hogy kedves rendes vagyok, de inkább nevezném ezt "korrektségnek". Mert persze csak azzal vagyok olyan aki megérdemli. Aki olyat tesz, azt kepes vagyok kiosztani leordibalni, ledegradalni legyen az "felnottebb, idősebb" ember is... Szóval mindenkihez ugy viszonyulok ahogy kell. Persze alapból normálisan kezdem, es akkor majd kiderul hogy hogy kell folytatnom. Nekem az az elvem hogy ok nélkül miert legyek bunkó? Majd az leszek ha masok is velem azok.
2016. nov. 26. 09:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Meg amúgy én tanult embernek tartom magam, meg még mindig vannak még feljebb lévő céljaim is a továbbiakban. Továbbá ambiciózus vagyok, eléggé motivált. En teljesen egyetértek ezzel a képlettel: Tudás egyenlő 1/ egó. Vagy másképp rendezve egó egyenlő 1/tudás. Magyarán minél nagyobb az egó annal kisebb a tudás. Vagy: Minel nagyobb a tudás, annal kisebb az egó. 😄
2016. nov. 26. 09:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem meg egy öntelt paraszt vagy így a leírás alapján. Szerinted melyik nő szereti hallgatni, ahogy pl. magad fényezed vagy óbégatsz felsőbb rendűen a társaiddal?

Vegyél vissza az arcodból, ne további diplomát szerezz, hanem műveltséget és akkor talán majd elvárhatod, hogy az odajáró művelt nők észre vegyenek!

24l

2016. nov. 26. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!