Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat család mellett, működhet?
Ha szereted akkor menjetek el szexuálterapeutához és kezdjétek újra a szexet.
Ha nem szereted akkor szakíts.
De előbb vázold fel neki ezeket a lehetőségeket őszintén.
Te nem szereted a feleséged,ha szeretnéd,nem csalnád meg...
Te is csak egy gerinctelen ,fé.eg vagy!!
Nem hiszem, hogy épelméjű nő ebbe belemenne, valószínűleg a nejed sem fog.
Ha szereted, tegyetek meg mindent azért, hogy javuljon a kapcsolat, legyen több szex, legyen jó a szex. Ha ez nem megy, akkor vesd fel neki a szexkapcsolatra az igényed, de vajon ez fordítva is tudna működni? Úgy értem, hogy nem bánnád, ha más dugja a nejed? Tulajdonképp a nyílt házasság egy tök jó dolog, de mindkét félnek akarnia kell, különben rá megy a kapcsolat.
Ha van hozzá elég gyomrod és gerinced, akkor amit nem tud nem fáj alapon keress egy barátnőt... csak nehogy előbb utóbb érzelmek legyenek és tönkre tegye a családi életed. Lehet így is élni. Néha iszonyú lelkiismeret furdalás fog el, de meg lehet szokni. :)
#4 Elolvastad amit a kérdés alatt írtam?
#5 Pont ezektől tartok én is. Igazából nem akarom,hogy boldogtalan legyen mellettem, ha a szexet mással tudná elképzelni csak,hogy boldog legyen hát nem bánnám. Szeretem, ha valami neki örömet okozna miért fosztanám meg tőle?
Miért nincs szex köztetek?
Egyébként te kívánod őt szexuálisan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!