Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nedvesedek ennyire gyorsan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nedvesedek ennyire gyorsan?

Figyelt kérdés
Néha még attól is képes vagyok nedves lenni ha valaki megcsókol vagy valakivel táncolok buliban ilyesmi...
2016. nov. 25. 16:47
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Normális dolog.A jelenlegi alkalmim is attól nedves lesz ha hozzám ér.
2016. nov. 25. 16:50
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Mert a farok a mindened!
2016. nov. 25. 16:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Szeretem de nem ennyire hogy már egy érintéstől nedves legyek
2016. nov. 25. 16:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Valaki meg mondaná nekem hogy miért Kérdezte meg tőlem privátban egy srác hogy milyen nevű vagyok? Nem egyértelmű?
2016. nov. 25. 16:55
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Én is ilyen gyorsan be tudok nedvesedni :)
2016. nov. 25. 17:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért, mert közben engem látsz magad előtt. :)
2016. nov. 25. 17:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tök természetes, én is így vagyok vele. :) Sőt amikor régóta nem találkozom a barátommal (távkapcsolat lévén) akkor már egy-egy mondatától benedvesedek. Most is nem láttam már 3 hete, de írt valamit pár napja, és az is ilyen hatással volt rám. :D Ha megfordítod az egyenletet, akkor rájössz, hogy a fiúknál is így van, egy jó csóktól már feláll a sátorfa. :D
2016. nov. 25. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, de nagyjából ugyanilyen dolgoktól már feláll. Szóval szerintem normális, hogy te is beindulsz tőle. ;)
2016. nov. 25. 17:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez adottság! Ilyennek születtél.
2016. nov. 26. 00:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is a 9-es jár közel az igazsághoz. Ez adottság/genetika szerintem is. A férjem szerint az indiánnevem lehetne Nedvespunci, ellenben egy barátnőmnek állítólag elég rendesen kell az előjáték, hogy nedves legyen.
2016. nov. 26. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!