Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki gyorsan jön gyorsan megy?
Figyelt kérdés
Fiuk!Azokat a lányokat akiket szexuálisan hamar megkaptok azoknak már kevésbé udvaroltok? ( ha egyáltalan létezik még ilyen) Tudtok kötödni csupán azért egy lányhoz mert jó volt az ágyban?2016. nov. 15. 23:11
1/3 anonim válasza:
Ha csak ennyi a jó tulajdonsága hogy jó az ágyban akkor nem
2/3 anonim válasza:
tudunk. én pl egy csajjal így vagyok. jó volt, kellene is még, de kapcsolat nem kéne, a személye nem vonz.
3/3 János Gilján válasza:
Én a feleségemmel az első este lefeküdtem, amikor összejöttünk. Ez még 2006 szeptember elsején volt és azóta együtt vagyunk már 2011 óta boldog házasságban. :)
Hangsúlyozom, hogy ez csak a mi példánk, ebből jobb, ha nem indul ki senki. A srácok többségére valóban jellemző, ha azonnal megkapják a puncit, akkor elmehet/csökkenhet a lelkesedésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!