Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ha a párotok azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha a párotok azt kérné, hogy orál közbe ujjazzátok óvatosan mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés

Párom azt kérte ami közben csináltam neki, hogy izgassam a fenekét és egy picit ujjazzam meg..

Más pasik ehhez hogy viszonyulnak? Illetve lányok ti mit szólnátok ha ilyennel találkoztok?

2016. nov. 25. 07:45
 1/3 Gamerke ***** válasza:
Nekem személy szerint semmi bajom vele, sőt szeretem is! Az én párom orál közben rendszeresen csinálja! Ő azt mondta nincs vele semmi baja és hogy őt még izgatja is!
2016. nov. 25. 08:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem sincs bajom vele, sőt imádom.

Minden alkalommal csinálja a párom. Sőt én is neki ha nyalom. Persze otthon nyugodt körülmények közt....

28/F

2016. nov. 25. 08:42
 3/3 anonim ***** válasza:
A férjem is szereti és kéri néha, szívesen megteszem neki, mert tudom, hogy ezzel örömet okozok. Olyankor általában sokkal nagyobbat élvez, sőt van, hogy szimplán az ujjazástól élvez el.
2016. nov. 25. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!