Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok ha a lány nem akarna fogamzásgátló tablettát szedni, és ezt már az ismerkedési fázisban kijelentené?
Viszont látásra!
Ezután sarkon fordulnék.
Lol, egyeseknél ez komolyan elvárás? :D
Az én k**va anyámat, hogy nem óhajtok bevinni a szervezetembe olyan készítményt, ami mesterséges módon bolygatja meg a hormonháztartásomat, és súlyos esetben akár meddőséghez, tüdőembóliához, és egyéb fincsiségekhez is vezethet. (Már megint elfelejtjük, hogy egyébként ezen és a gumin kívül is vannak lehetőségek a világon.)
Oda van írva,hogy eü.okok miatt...aki nem komolyan gondolja a lánnyal,az sarkon fordul és keres olyan "ürítő lyukat",ami neki kényelmes...Aki komolyran veszi a lányt és hosszútávon tervezi,nem csak lyuknak nézi az adott lányt, annak ez nem kikötés és képes más fogamzásgátló módszert bevetni.
Én sem szedhetek tablettát, szerencsére az én párom rendelkezik elegendő IQ-val és EQ-val,hogy ezt megértse és elfogadja.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!