Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagy férfi az ágyban hogy értheti?
Kedves hölgyek
Hozzátok lenne egy kérdésem,mert gondok vannak a párkapcsolatomba.Lehet hogy hülyén hangzik,de azt mondta a párom,nem vagyok férfi?! az ágyban.
Hiába kérdeztem,hogy érti mondja el,azt mondta eddigi kapcsolatai nem ilyenek voltak.
Kor/Nem
HELP
Akkor, arra vár hogy megkérd a kezét.
Jegyezd el, ha szereted. Négy év.
Mmm.
Mi is mindig megbeszeljuk a parommal a sexualis igenyeinket vagyainkat. Igazabol o sem olyan jo, nem mindig elvezem, de sosem bantom ezert, mert szeretem. Es nem is varom el, fontos a sex, de csak ha vele tehetem. Ez eleg bunkosag volt a reszerol szerintem, foleg hogy felhozza az exeit, belegondolt hogy ez hogy esik neked?
Mivan ha te is azt mondod, hogy a te exeid jobban leszoptak a fszod?
Na akkor milyen fejet fog vagni?
Nagyon konnyu mas hibait felhozni, en pl szeretem ha iranyitanak es 3 evet voltam baratommal, es megint 1 evet es az utobbi idoben jott fel a tema, hogy szeretjuk a fojtogatast es kicsit durvan hangzik,de szeretunk kemenyebben sexelni, de ugyanazon a velemenyen vagyunk. Ha o is elmondta mit szeretne talan probald meg ugy, mindenfelekeppen izgasd fel magad kelloen, izgasd egy kicsit, ne csak sexeljetek hanem kicsit huzatok el egymast, csokolgasd,simogasd, romantikazz ha arra van szuksege, csinaljatok kulonleges helyen. Es aztan adj bele apait anyait, de azert ne old meg :D Sok szerencset es boldogsagot
Tisztázd a nőddel a dolgot!
Ez kevés információ, bármilyen megalapozott véleményhez! Ráadásul az itt 80%-ban jelenlévő tiniknek nincs semmi tapasztalatuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!