Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagy férfi az ágyban hogy értheti?
Kedves hölgyek
Hozzátok lenne egy kérdésem,mert gondok vannak a párkapcsolatomba.Lehet hogy hülyén hangzik,de azt mondta a párom,nem vagyok férfi?! az ágyban.
Hiába kérdeztem,hogy érti mondja el,azt mondta eddigi kapcsolatai nem ilyenek voltak.
Kor/Nem
HELP
Ne haragudj, de ha ezt ti ketten nem tudjatok megbeszelni, akkor nem is kellene egyutt legyetek.
Mar ha nem alkalmi egyuttletrol van szo.
En sose bantanam meg igy azt akit szeretek, inkabb elviselem azt ha epp rossz az agyban, vegulis kit erdekel?... Csak ugy mondom.
Ex sem volt az. Ugyanazok a pózok, semmi leteperés, langyos pocsolya volt minden együttlét, ő reszelt csak, én meg unatkoztam alatta.
Tudod, ha már kedved sincs alámozogni, csak azon agyalsz, hogy fejezzük már be, mert ezer dolgom lenne, az gáz. Pluszban neki kb. 5x lelankadt szex alatt, baromi unalmas volt egy órán keresztül szenvedni vele - mert az, hogy orvoshoz menjen, kideríteni, miért nem áll neki, derogált. Két évig bírtam vele, aztán lapát. Sokszor leültünk beszélni, de nem változtatott, nekem meg elegem lett.
A párom, na ő, férfi. Szenvedélyes, egy csók elég, hogy beindítson. Ha olyanja van, elkap, harapdál, lefog (persze nem úgy, hogy fájjon, csak hogy moccanni se tudjak). Az aktus során is hol lassú, de "mély", hol viszont vad (nem durván), de sohasem "reszel". Benne van az újban, határozott, de nem erőszakos (ex attól érezte ffinak magát, hogy szpatott, pl.).
Akkor ha úgy mondom nem merek nyitni ilyen téren felé?!
Félek a vissza utasitástól?!
Meg rossz gondolataim vannak...?
Én egy dolgot tanácsolok:
Dugd meg ahogy csak bírod. Örülj neki, hogy legalább szólt. Legalább tudod mire vágyik.
Én mindig a maxot hozom az ágyban, imádom, hogy olyankor teljesen a magaménak érzem a barátnőmet, Ő meg szereti, hogy irányítva van. Tehát gondolhatod, amennyire egy nőt lehet, Én annyira megszexeltem az enyémet. :D
Persze lehet ez a vérmérséklet és az igény találkozása. :)
Igaz, mi folyamatosan megbeszéltük a szexuális vágyainkat.
Lényeg a lényeg!!!! Szex közben van orgazmusa neki???? Vagy csak neked azáltal hogy hamar elmégy????
Ha nincs, ott a gáz!!!!
Erre írj valamit!!!
Nem mindig de szokott lenni,mondja is.Nem tudom mi a gond,szeretem azt tudom.
De féltékeny is vagyok,ez miatt.
Azt mondta,hogy nem vagy férfi az ágyban?
Vagy csak az: Nem vagy férfi.
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!