Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagy férfi az ágyban hogy értheti?
Kedves hölgyek
Hozzátok lenne egy kérdésem,mert gondok vannak a párkapcsolatomba.Lehet hogy hülyén hangzik,de azt mondta a párom,nem vagyok férfi?! az ágyban.
Hiába kérdeztem,hogy érti mondja el,azt mondta eddigi kapcsolatai nem ilyenek voltak.
Kor/Nem
HELP
Ne használd a farkad!
Ott a másik három nemiszerved!
Agyad, ujjad, nyelved!
nézz meg pár rocco filmet és utánozd le.
én már megcsináltam sokszor és azzal mindig elégedettek voltak,meg én is.
összefoglalva szenvedélyes szinte már kapkodó indítás,ami gyorsan átvált totális kontrollba,majd mikor már túl nagy az elnyomás megenyhül és kényeztet.
ez nem tart sokáig mert elhatalmasodik rajta a vágy az agresszió és az uralkodási vágy ami eszeveszett szenvedélyben nyilvánul meg.
Kérdező vagyok.
Együtt vagyunk,már egy ideje próbálok oda figyelni rá.Lehet a farkam méretére gondolt?
Lehet azt szeretné, hogy egy kicsit rámenősebb legyél.
De őszintén szólva, ha azt se lehet kihúzni belőle, hogy mire gondolt, az kissé gáz a kapcsolatotokkra nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!