Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem vagy férfi az ágyban hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagy férfi az ágyban hogy értheti?

Figyelt kérdés

Kedves hölgyek

Hozzátok lenne egy kérdésem,mert gondok vannak a párkapcsolatomba.Lehet hogy hülyén hangzik,de azt mondta a párom,nem vagyok férfi?! az ágyban.

Hiába kérdeztem,hogy érti mondja el,azt mondta eddigi kapcsolatai nem ilyenek voltak.

Kor/Nem

HELP

2016. nov. 24. 20:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi információ alapján mégis mit lehet mondani? Ezt neked kell megtudnod a párodtól, mi nem tudhatjuk, mit csinálsz rosszul vagy nem csinálsz, neki mi hiányzok.
2016. nov. 24. 20:36
 2/27 anonim ***** válasza:
*hiányzik
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne használd a farkad!

Ott a másik három nemiszerved!

Agyad, ujjad, nyelved!

4/27 anonim válasza:
Elment? O.o
2016. nov. 24. 20:38
 5/27 anonim ***** válasza:

nézz meg pár rocco filmet és utánozd le.

én már megcsináltam sokszor és azzal mindig elégedettek voltak,meg én is.

összefoglalva szenvedélyes szinte már kapkodó indítás,ami gyorsan átvált totális kontrollba,majd mikor már túl nagy az elnyomás megenyhül és kényeztet.

ez nem tart sokáig mert elhatalmasodik rajta a vágy az agresszió és az uralkodási vágy ami eszeveszett szenvedélyben nyilvánul meg.

2016. nov. 24. 20:40
 6/27 A kérdező kommentje:

Kérdező vagyok.

Együtt vagyunk,már egy ideje próbálok oda figyelni rá.Lehet a farkam méretére gondolt?

2016. nov. 24. 20:56
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Lehet azt szeretné, hogy egy kicsit rámenősebb legyél.

De őszintén szólva, ha azt se lehet kihúzni belőle, hogy mire gondolt, az kissé gáz a kapcsolatotokkra nézve.

2016. nov. 24. 21:01
 8/27 anonim ***** válasza:
ri,b.a.nc, q.va ne foglalkozz vele
2016. nov. 24. 21:01
 9/27 anonim ***** válasza:
88%
Ha én ezt mondanám a páromnak erre gondolnék hogy : nem határozott velem szemben.egy férfi igenis kapja el a barátnőjét legyen határozott ha kell nyomja oda a fejem a nemiszervéhez hogy márpedig elégítsem ki orálisan például ( persze ezeket nem erőszakosan gondoltam,csupán férfiasan) érezzem hogy ő a férfi és szeret,kíván engem.És igenis húzza le a bugyimat és d*gjon meg ahogy illik határozottan,szenvedélyesen de ugyanakkor legyen gyengéd "két lökés közt".Tehát kedveskedjen közbe és kell hogy biztonságban érezzem magam a karjaiba :) Nekem naggyából ez ezt jelentené.Mivel nekem is vannak hasonló gondjaim a párommal én ezt várom/ várnám el tőle :) 22/l
2016. nov. 24. 21:24
 10/27 anonim ***** válasza:
Nem dugod meg eléggé!
2016. nov. 24. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!