Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tartjátok a szegény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tartjátok a szegény babára nézve megalázásnak ha terhesen szexel egy nő?

Figyelt kérdés
nem tudom ez nekem olyan furának tűnik, hogy egy gyerekkel a hasadban szexelsz, csak én vagyok ilyen prűd?
2016. nov. 24. 19:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
34%

Kedves 8-as, ez itt a nagy probléma, na ez viszont már önzőség megfűszerezve egy kis zsarolással.

Ha nem dughatod meg a feleségedet 9 hónap alatt, akkor elhagyod, vagy megdugsz mást, mert annyira nem bírsz a farkaddal.

Gusztustalan ez a viselkedés.

Ki a f_szt érdekel, hogy ott van egy farok a gyerek fejénél?

Igaz, senkit! Ez a helyes szülői mentalitás!

Senkit!

2016. nov. 24. 20:43
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

"azért tart ott a világ, ahol, mert visszafogja a fejlődést a sok idióta gondolat. Az ember kíváncsi, mivel a szex nem árt a gyereknek, sőt, ahogy fentebb írták, talán még használ is neki (több vér = több tápanyag, több oxigén)."

Ja és áruld már el légyszíves, hogy milyen fejlődést látsz te abban, hogy terhesen szexelni kell?

Ahogy írtad és írták maximum csak lehetséges, hogy jót tesz a vérellátás miatt, TALÁN, de ez nem bizonyított.

Bár szerintem enélkül is meg tud születni a gyerek és egészséges is lehet.

De igaz, az erkölcsi vonzatával nem kell foglalkozni, az le van szarva. Csak biológiai szempontból kell nézni mindent. Lehet ezért is van ennyi sok megcsalás?

Jajj viszket a farkam, gyorsan be kell dugni valamelyik punciba...

2016. nov. 24. 20:52
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem megalázó a babának.Egy kismamának is vannak igényei terhesség alatt.Valaki jobban igényli a szexet valaki kevésbé.De erről az tud jobban nyilatkozni aki már volt állapotos :)
2016. nov. 24. 21:11
 14/25 anonim ***** válasza:
77%
Itt némelyik ember hohy felvan háborodva azon hogy valaki szexel terhesen a férjével.ugyanmár mit kell gyerekeskedni?? Nincsen abban semmi elitélendő hogy a terhes nő szexel a párjával.a magzatnak eggyáltalán nem ártalmas plusz ő azt nem érzi nem tudja hogy éppen mi történik.Aki azt írja hogy ő ezt nem tudná megtenni nyílván nem volt még terhes.A hormonjaidnak elég nehéz parancsolni pláne ha ott fekszik melletted az a férfi akit szeretsz és aki a gyereked apja.
2016. nov. 24. 21:35
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. nov. 24. 22:30
 16/25 anonim ***** válasza:
76%
Mi megalázó ezen? Ha boldog a Mama, boldog a Baba. Csak megsúgom: hogy a várandósság utolsó hetei kivételével, határozottan jót tesz a szexualitás. Jobb vérellátás, a szex hiánya ingerültséget okoz, ami a magzat fejlődését merőben befolyásolja. Sőt, ha egy kismama megkíván valamit, akár ételt, akár nemi együttlétet, és nem kapja meg, még el is vetélhet! Nem gyakori, de nem az első eset lenne. A Baba pedig egy teljesen védett, elszigetelt burokban van, ha hallja a szülei hangját, megnyugszik. Ő a szexből csak annyit érez, hogy anyu nagyon jól érzi magát, amitől Ő is megnyugszik. Ebben az időben a magzat a Mama részét képezi. A természet nagyon jól megoldotta. Most hogy tenne egy elszigetelt, védett csöppségben kárt egy puha húsdarab, ami mégcsak a közvetlen közelébe sem ér?! A szex egy természetes dolog, nem kell sem titkolni, sem szégyellni. Én sem szeplőtlen úton születtem. Más ember sem. Mégegyszer kérdem: mi megalázó azon, hogy egy kismama normálisan úgy él, mint a várandóssága előtt. Az utolsó hetekben, az orgazmustól bekövetkező simaizom összehúzódások megindíthatják a szülést, ahogy a forró fürdő is. És most menjen mindenki módjával élvezni az életet!
2016. nov. 24. 23:42
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem nem menne :) egyetertek veled.
2016. nov. 25. 00:47
 18/25 anonim ***** válasza:
Engem csak a terhesség vége felé zavart...de akkor sem a baba miatt, hanem akkora volt a hasam, hogy már minden póz kényelmetlen volt.
2016. nov. 25. 07:03
 19/25 anonim ***** válasza:

Hú, némelyek milyen kényes gyomrúak...

Mellesleg nem mindegy, mert mire kimutatható a várandósság, már jó párszor járt benned a párod pénisze úgy, hogy ott volt a magzat.

Szerintem az sokkal megalázóbb, ha a nő kívánja a szexet, és a párja visszautasítja ilyen apróság miatt. Vagy épp fordítva.

Ha nem veszélyeztetett a terhesség, akkor semmi akadálya a szexnek, és engem pl. miért zavarna, hogy a szüleim mit csináltak, mikor még csak x sejtcsomó voltam, minimális tudattal? Boldog lennék, hogy jól érezték magukat.

2016. nov. 25. 10:45
 20/25 anonim ***** válasza:

Nekem terhesen eszembe sem jutott, hogy ez megalázó lenne a magzat számára. Hihetetlenül kìvántam a szexet, gondolom nem véletlenül. A szerveztünk okos, minden jól ki van találva.

Ennyi erővel az is megalázó a gyerek számára, ha a szülei a masik szobában szexelnek?! Nem hinném! Ne legyünk már álszentek!

2016. nov. 25. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!