Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartjátok a szegény babára nézve megalázásnak ha terhesen szexel egy nő?
Kedves 8-as, ez itt a nagy probléma, na ez viszont már önzőség megfűszerezve egy kis zsarolással.
Ha nem dughatod meg a feleségedet 9 hónap alatt, akkor elhagyod, vagy megdugsz mást, mert annyira nem bírsz a farkaddal.
Gusztustalan ez a viselkedés.
Ki a f_szt érdekel, hogy ott van egy farok a gyerek fejénél?
Igaz, senkit! Ez a helyes szülői mentalitás!
Senkit!
"azért tart ott a világ, ahol, mert visszafogja a fejlődést a sok idióta gondolat. Az ember kíváncsi, mivel a szex nem árt a gyereknek, sőt, ahogy fentebb írták, talán még használ is neki (több vér = több tápanyag, több oxigén)."
Ja és áruld már el légyszíves, hogy milyen fejlődést látsz te abban, hogy terhesen szexelni kell?
Ahogy írtad és írták maximum csak lehetséges, hogy jót tesz a vérellátás miatt, TALÁN, de ez nem bizonyított.
Bár szerintem enélkül is meg tud születni a gyerek és egészséges is lehet.
De igaz, az erkölcsi vonzatával nem kell foglalkozni, az le van szarva. Csak biológiai szempontból kell nézni mindent. Lehet ezért is van ennyi sok megcsalás?
Jajj viszket a farkam, gyorsan be kell dugni valamelyik punciba...
Hú, némelyek milyen kényes gyomrúak...
Mellesleg nem mindegy, mert mire kimutatható a várandósság, már jó párszor járt benned a párod pénisze úgy, hogy ott volt a magzat.
Szerintem az sokkal megalázóbb, ha a nő kívánja a szexet, és a párja visszautasítja ilyen apróság miatt. Vagy épp fordítva.
Ha nem veszélyeztetett a terhesség, akkor semmi akadálya a szexnek, és engem pl. miért zavarna, hogy a szüleim mit csináltak, mikor még csak x sejtcsomó voltam, minimális tudattal? Boldog lennék, hogy jól érezték magukat.
Nekem terhesen eszembe sem jutott, hogy ez megalázó lenne a magzat számára. Hihetetlenül kìvántam a szexet, gondolom nem véletlenül. A szerveztünk okos, minden jól ki van találva.
Ennyi erővel az is megalázó a gyerek számára, ha a szülei a masik szobában szexelnek?! Nem hinném! Ne legyünk már álszentek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!