Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vagytok ilyen álszentek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagytok ilyen álszentek?

Figyelt kérdés

Kiírtam egy kérdést a maszturbálással kapcsolatban, persze kaptam a leveleket, hogy majd webkamon csinálják stb.... és kérdezik, hogy mióta nincs barátom.

A válaszom "van barátom"... ezután nekem esnek, hogy ha van barátom minek maszturbálok, eleve a kérdést is kár volt kiírni stb.... :D

Olvasom más kérdéseit és a válaszok " nincs semmi baj a masztival, csináld ha jól esik"

"Attól mert kapcsolatban van miért ne maszturbálhatna valaki"

Tehát mi ez a nagy álszenteskedés? :D

22 L

2016. nov. 21. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva ez nem álszentség hanem ez annak a pèldája hogy vannak dolgok amiket ki igy ki úgy lát...

Senkit nem érdekel valójában hogy mit csinálsz szabadidődben

2016. nov. 21. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi ;-) ha neked jol esik masztizz nyugodtan .
2016. nov. 21. 14:59
 3/7 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
91%
És amúgy is, most is ujjaznod kéne magad a kérdések kiírása helyett. :D
2016. nov. 21. 15:00
 4/7 A kérdező kommentje:

Ezt is felesleges volt leírnod, hogy az sem érdekel senkit mit csinálok szabadidőmben.

Senki nem mondta miket csinálok, szóval értelmezd a kérdést mielőtt írsz valamit..

2016. nov. 21. 15:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Túl sok a kiéhezett kangörcsös. Nem nagy misztikum. Ha odaírod, hogy "L", akkor már zaklató privátokat kapsz.
2016. nov. 21. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Igazad van. Ne háborodj fel feleslegesen, nagy az Isten állatkertje, s most hozzád szabadultak be többen. ;)
2016. nov. 21. 16:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom ahhoz, hogy ki így ki úgy. Vannak olyan lányok, akiket zavar, ha pl. másokra veri ki a gyerek, ezért inkább megvárják mindig egymást. Ismerek hasonló párost. Ha oda kerül a sor lehet, hogy én is ritkábban fogom csinálni, főleg, ha a barátnőmnél is az említett jelenség lesz megfigyelhető. :D De tényleg, nincs ebből a szempontból álszentség benne szerintem. Valakik nem, vagy igyekeznek nem masztizni kapcsolatban, mert vagy mindkettő vagy az egyik ( főleg a lányok szoktak szerintem így lenni ) felet zavarná. Mások meg kb. lesz_arják ki mikor...
2016. nov. 21. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!