Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van hasonló (vicces) erotikus sztoritok (idegennel, nyilvános helyen)?
Járok uszodába és az úszások között szaunázni szoktam.
Általában nők nem nagyon vannak, csak férfiak.
Az egyik szaunázásnál bent volt 3-4 ürge, meg egy elég jó nő.
Olyan 35 körül lehetett, alacsony, szép arcú. Nagyon vonzónak találom ezt a típust.
Én amúgy 28 vagyok, de jóval fiatalabbnak nézek ki.
A többi faszi kiment és ketten maradtunk. Már előtte is sasoltam diszkréten, de amikor csak ketten maradtunk, egyszerűen nem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy milyen jó nővel vagyok a szaunában. Néha-néha rá pillantottam és hát felállt a szerszám még abban a rohadt melegben is. Nem vette észre, úgy észleltem, hogy közömbös vagyok számára.
Nyilván nem szólítottam le, de kicsivel tovább maradtam a szaunában, mint szoktam. Csak azután mentem ki, miután ő is kiment, mert látványosan kellett volna megigazítanom a szerszámot, hogy utána ne legyen látható.
Nem nagy sztori, de tök vicces a szitu szerintem.
Kellemetlenül nem éreztem magam, inkább vicces volt.
Történt veletek hasonló?
Nagyon fájt az arcom és a torkom és este lementem az ügyeletre, hátha adnak valamit amitől jobb lesz. Ügyeletes orvos kb mint George Clooney, mondta, hogy foglaljak helyet, mondjam el a panaszom. Leültem a székre, közben mondtam, hogy mi a bajom, a doki meg megállt előttem, hogy belenézzen a torkomba, a farka kb egy vonalban volt az arcommal. Szemébe néztem, majd a farkára, aztán újra a szemébe és még hümmögtem is egyet, de mindez valahogy annyira gyorsan történt, egyszerűen elvesztettem a kontrollt. A doki totál vörös lett, köhintett egyet, majd közölte, hogy ne hozzam már zavarba. Úgy égtem, mint a Reichstag. Nyomkodta a homlokom meg belenézett a torkomba a kis lámpjával, közben meg mondta a nővérnek, hogy miket írjon, majd a végén közli, Julika, akkor írjunk a kisasszonynak fel ezt meg azt, majd rám néz, és közli, hogy akkor ezeket kellene bevenni orálisan...
A nővér sírva röhögött én meg majd elsüllyedtem szégyenemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!