Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható, hogy a párom tartós betegsége miatt néha-néha eljárok erotikus masszázsra?
Tud a párod is róla?
Csak masszázs?Persze persze tudom mi az az erotikus masszázs,de semmi szex?
Mi az a betegség?
Persze szükségletek. Ugyan hagyjuk ezt, vállald fel, hogy egy gerinctelen alak vagy! A szex nem létszükséglet, te nem nem tudsz ellenállni, hanem nem akarsz! Ha annyira szeretnéd és annyira kanos lennél, akkor kivernéd, oszt csá. Vagy megkérhetnéd a párod, hogy ő masszírozzon. Gondolom a keze nem béna... Sőt, durvábbat mondok, cserébe te is kielégíthetnéd őt! Azt nem csak szexszel lehet.
Én pl már 7 éve nem szexeltem, és nem érzem, hogy ez nekem bármi problémát okozna, szóval ennyit arról, hogy ki az álszent. A világ és az élet nem a szexualitásról szól.
Lehet itt ködösíteni, de ha normálisnak tartanád ezt, akkor nem titkolnád a párod elől. Ezzel csak magadat próbálod megnyugtatni és most zavar, hogy nem bólogatnak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!