Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elfogadható, hogy a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható, hogy a párom tartós betegsége miatt néha-néha eljárok erotikus masszázsra?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, eszem ágában sincs elhagyni, de vannak bizonyos szükségleteim, amin így enyhítek. 35/F

2016. nov. 13. 18:32
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem zavar, hogy "nem bólogatnak velem". Az eddigi válaszok elég egyöntetűek. Jó neked, hogy csak 7 éve, nálam ez már 10 éve tart. Szoktam magamnak is csinálni, de ezzel együtt néha hiányzik a másik nem érintése. És nem, nem szerzünk a párommal egymásnak örömet semmilyen formában, mert nem működik. Elfogadtuk, ennyi.
2016. nov. 13. 19:11
 12/35 anonim ***** válasza:
70%

De figyelj már, te kérdező.. ha már annyira az érintés hiányzik.. A feleségednek keze, szája nincsen?

Ne kifogásokat gyárts, hanem tegyél a házasságodért, ne legyél görény!

2016. nov. 13. 19:18
 13/35 A kérdező kommentje:
Szerinted az az én hibám, hogy nem használja se a kezét, se a száját... ??? Ez így alakult, azóta én sem erőltetem, gyakorlatilag a szex köztünk "tabu".
2016. nov. 13. 19:22
 14/35 anonim ***** válasza:
26%
Ne hallgass ezekre az álszentekre. Ismerve a körülményeket, szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló. Van aki 7 évig is kibírja szex nélkül, van aki 7 napig sem. Ez van.
2016. nov. 13. 19:35
 15/35 anonim ***** válasza:
58%
minek vagy vele így?
2016. nov. 13. 19:46
 16/35 anonim ***** válasza:
37%

Jön majd a blama, hogy szereti.

Szereti a lófaxt! Akkor nem csinálná ezt a háta mögött!

Ő is tudja, hogy amit tesz az egy gerinctelen dolog, különben rég a párja szemébe mondta volna.

2016. nov. 13. 20:06
 17/35 A kérdező kommentje:

Szerintem a szó, amit keresel a "blama" helyett: bla-bla.

Egyébként nem "jön", hanem ez volt az alapkérdésben is megfogalmazva. Sajnálom, ha te nem hiszel az őszinte szeretetben, még nehéz, sokszor embertelen körülmények között is.

2016. nov. 13. 20:13
 18/35 anonim ***** válasza:
90%
Ha ez igy van , akkor szerintem sincs ebben olyan semmi , ami nem lenne elfogadható. Beteg a feleséged , te meg nem . Szerintem ezt nyugodtan meg is lehetne beszélni vele. Lehet örül hogy ennek ellenére még van aki egyáltalán társa neki. Legyél határozottabb és mondd meg neki. Bár szerintem ő ezt tudja, csak nem ő javasolja neked hogy keress ilyet magadnak.
2016. nov. 13. 20:22
 19/35 anonim ***** válasza:
43%

Te beszélsz őszinte szeretetről?

Elemezd, leginkább az első részét: őszinte.

Te az pont nem vagy, csak egy gerinctelen patkány.

Hogyan állna a szád, ha a párod csinálná ezt a hátad mögött?

Ne gyere azzal, hogy megértenéd, mert ezt senki nem hiszi el!

Senki sem tolerálja azt, ha megcsalják.

2016. nov. 13. 21:39
 20/35 anonim ***** válasza:
25%

Én se csinálnék meg semmit az ágyban, ha megtudnám, hogy a férjem egy gerinctelen kis nyomorék. Talán ha figyelmes lennél vele lenne kedve hozzád, és csinálni valami kézzel, vagy szájjal is. Nade ilyen "férfitől" melyik normális nő ne undorodna?

Sok pasi azt hiszi, hogy az asszonynak nem hiányzik a szex.. Dehogyisnem hiányzik.Csak az ilyen házasságokban a férfi egy undorító kis p*cs, aki csak követel, de semmi gyengédséget nem ad a feleségének. Ezek után nem is csoda, ha nem akar vele szexelni az asszony..

2016. nov. 13. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!