Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elfogadható, hogy a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható, hogy a párom tartós betegsége miatt néha-néha eljárok erotikus masszázsra?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, eszem ágában sincs elhagyni, de vannak bizonyos szükségleteim, amin így enyhítek. 35/F

2016. nov. 13. 18:32
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Az őszinte szeretet és az asszony háta mögötti szexmasszázs hogy jön össze?

Itt vagy őszinte nincs, vagy szeretet:)

Amúgy meg megírhatnád milyen betegsége van ha már 10 éve él, és azóta nincs semmi...

2016. nov. 13. 21:50
 22/35 anonim ***** válasza:

Sztem igen elfogadhato

20/l

2016. nov. 13. 21:50
 23/35 anonim ***** válasza:
0%

Nincs ettel semmi baj. Mégha becsajozol se. Nehogy már cölibátusban élj ilyen fiatalon.

Fordított esetben az asszony már rég lelépett volna.

2016. nov. 14. 02:06
 24/35 anonim ***** válasza:
27%

"A szex nem létszükséglet"

De az.

" Ha annyira szeretnéd és annyira kanos lennél, akkor kivernéd, oszt csá."

Ja verje ki. Ezt a legegyszerűbb.

"Én pl már 7 éve nem szexeltem,"

Ezt az elején levágtuk.

" és nem érzem, hogy ez nekem bármi problémát okozna, szóval ennyit arról, hogy ki az álszent."

Kit érdekelnek az ilyen aszexuálisok?

" A világ és az élet nem a szexualitásról szól."

Látszik hogy sose dugtál még egy jót.

2016. nov. 14. 02:10
 25/35 A kérdező kommentje:

Ez a "gerinctelen nyomorék, patkány, kis p_öcs": 10 éve ápolja a párját, kitart mellette akkor is, amikor a másik csak árnyéka önmagának, csak a lelke, a személyisége hasonlít már arra, akit annak idején megismert, akit igenis ŐSZINTÉN SZERET- mert a szeretet számára nem ott kezdődik, hogy "jó dugni a másikkal"-, aki fogja a kezét a kórházban, aki donornak jelentkezik érte. Mellette napi 10 órát dolgozik, elvégzi az össze házimunkát,és igen, párhavonta eljár erotikus masszázsra. Ennyi szükséges a túléléshez.

Nem gondoltam, hogy ennyi indulatot vált ki ez az emberekből, de talán elgondolkodtató.

2016. nov. 14. 06:58
 26/35 icu75 ***** válasza:

Nézd,a történeteddel kapcsolatban nem kell olyan emberek véleményére adni akik tizen-huszonegypár évesek,egy-két évet töltöttek el kapcsolatban. Mert ők fel sem tudják fogni a dolog súlyát,csak ítélkezni.

Én csak azt nem értem,hogy miért a párod háta mögött kell csinálnod ezt,ez sajnos nem őszinteség! Meg kellene beszélned vele,persze tekintettel az állapotára. Én hasonló helyzetben biztos megbeszélném,ugyanis nem tudnék őszintén a szemébe nézve mosolyogni, se tükörbe nézni. Nem hiszem el hogy ez a tisztázatlan dolog nem bántja a lelkiismereted,ha tényleg őszintén szerető tisztességes férfi vagy.

2016. nov. 14. 09:58
 27/35 anonim ***** válasza:

hogyne lenne már létszükséglet.

sztem elfogadható persze, sőt még a lelki egyensúlyodat is helyre teszi, hogy aztán a kettőtök kapcsolatában ne érződjön semmi negatívum vagy csak minimálisan ilyen téren.

úgyhogy igen, nincs ezzel semmi gond.

akik itt erkölcscsőszködnek, azok feltehetőleg nem tudják, milyen az, ha hónapokig nincs szex (aztán akkor az lesz a válóok pl, de legalábbis ez a feszültség ront a kapcsolatotokon, így viszont ő is nyer azzal ha te kiegyensúlyozott vagy)

2017. máj. 2. 13:45
 28/35 anonim ***** válasza:
27-es, nyugodj meg, nem vagy felelősségre vonható, ha úgy beszélsz, hogy közben párkapcsolatod sem volt!
2017. máj. 2. 14:14
 29/35 anonim ***** válasza:
és ezt honnan veszed?
2017. máj. 2. 20:21
 30/35 anonim ***** válasza:
Kérdező.. attólmég az vagy. Tudom milyen beteg nőnek lenni, én is súlyos betegséggel küzdök,de 1000x inkább azt kívánnám,hogy egyenes módon szakítsunk,mint a hátam mögött csaljon...
2017. máj. 2. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!