Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nem zavaró, ha egy kövér férfi udvarolgat?
A kover pasik pedig kinosan erzik magukat,hogy egy ilyen felszines nohoz kozel mentek barmikor is.
24f (nem kover)
Utolsó párom 185 cm és 130 kiló volt én alig 150 cm és 45-50 kiló... Nem zavart
.22 L
nézd, akinek nem a husibb palik jönnek be (pl nekem sem), annak igen, zavaró vagy legalábbis nem kerül viszonzársa az udvarlás. akinek meg bejön... hát van olyan is. különbözünk:D
nálam nem kerül viszonzásra egyértelműen. zavarni nem tud, addig, míg nem nyomul, nem erőszakoskodik.
Én most éppen 98 kg vagyok, nem nagyon kövér de kissé pocakos meg pufók képű. Szégyellem is.
... mert volt egy sportsérülésem és felszedtem 20 kilót. De le fogom adni nyárra. Ettől függetlenül ugyanolyan értékes férfi és ember vagyok, mint izmosan. És valószínűleg neked Kérdező soha nem jut majd ilyen kalinerű pasi mint én.
Hááát! megértelek! Egy férfi kis fölösleggel!
Ha 2 kövér disznó összefekszik, abból csak kínlódás lesz, nem szex!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!