Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nálatok mennyire jellemző, hogy szex közben csináltok fényképeket?
Egy épp élvezkedő csajnak nincs erre nagyon kapacitása...
Szóval valamit nem csináltál jól.
2. vagyok megint.
Ez egyszerű matek.
Fogod a már álló farkad és ráhúzod azt, ami úgy van kitalálva hogy 3 másodperc alatt rá lehessen görgetni.
A fényképezés meg az, hogy elő veszed a telefonod, kioldod, bekapcsolod a kamerát és úgy veszed fel, hogy oda figyelsz a nő helyett.
Nem beléd kötni akarok. Csak hogy nem értem miért jobb csinálni egy képet ami rengeteg figyelmet elvesz tőled. Helyette figyelhetnél akár arra, hogy magasabb színvonalon teljesíts a csajnál.
Persze fel lehet áldozni az élvezet egy részét a perverziódért, ha akarod, nekem mindegy.
Csak kicsit fura hogy a kép a pillanatról fontosabb, mint a pillanat megélése.
2. vagyok újfent.
Nagyképűsködés nélkül nem tudok konkrétumokat írni, miben vagyok más az átlaghoz képest az ágyban.
Nem mondtam hogy nem próbáltam ki ezt is. Egyszer csináltam képet és egyszer videót. De annyira természetellenes és kizökkentő... Nem is akartam többet ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!