Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinevetne-e egy örömlány ezek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinevetne-e egy örömlány ezek miatt?

Figyelt kérdés

El akarom veszíteni a szüzességem,és ezt egy örömlánnyal tervezem. Állandóan az a rémkép lebeg a szeme előtt, hogy kinevet a nem éppen méretes szerszámom miatt. De nemcsak emiatt aggódom. A másik, hogy ha esetleg nem jól teljesítek (értem ezalatt, hogy hamar elmegyek).

Kinevetne ezek miatt?

Elég rosszul esne, ha egy kéjhölgy is mulatna a blamázsomon.

Főleg olyan férfiak válaszát várom, akiknek van ilyen irányú tapasztalata.

Előre is köszönöm!

2016. nov. 18. 17:49
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Nem te leszel az első sem az utolsó szűz aki örömlányhoz ment. Mindegy milyen méretű a szerszámod, hol van az előírva, hogy csak nagyokat fogad. A nem jól teljesítés egyenlő lenne, ha hamar elmégy? Ez nekem új...gondolj bele, mi van, ha valaki meg nem képes elmenni? Az nem nevetséges? Ne aggódj ennyit, inkább élvezd az életet!...ja és nő voltam, aki volt már örömlánynál.
2016. nov. 22. 18:59
 32/36 anonim ***** válasza:
Anno 13éve én is öricsajhoz mentem az első ürítésre. Aztán kiderült, hogy ő is szüzike volt. Úgy 16 lehetett. Nagyon szűk(majd leszakadt a fórumán) és simán vállalt gumi nélkül. Szép volt és hamvas
2016. nov. 22. 19:25
 33/36 anonim ***** válasza:

biztos hogy nem fog kinevetni, rutinból megoldja

méreteid meg pláne nem érdeklik, sőt ha kicsi a cerkád még jó is nekik mert kevés gond van vele

ideális vendég vagy nekik minden téren, nem fognak elüldözni

2018. jan. 11. 10:46
 34/36 anonim ***** válasza:

Kicsi kicsi... de mekkora??

Nem fog nevetni mert fizetsz érte, de 1-2 perc és elmész. Ha elkezdi szopni a farkadat már téged lesz... mond neki hogy az első , nem szégyen és mindenkinek volt, mindenki bénázot először.

2018. jan. 11. 11:53
 35/36 A kérdező kommentje:
Kicsi és kész.
2018. jan. 11. 11:55
 36/36 anonim ***** válasza:
A ribiknek az a jó minél előbb eldurransz és minél kisebb a farkad. Meg hogy fizess és hamar lépj le. :)
2018. jan. 11. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!