Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinevetne-e egy örömlány ezek miatt?
El akarom veszíteni a szüzességem,és ezt egy örömlánnyal tervezem. Állandóan az a rémkép lebeg a szeme előtt, hogy kinevet a nem éppen méretes szerszámom miatt. De nemcsak emiatt aggódom. A másik, hogy ha esetleg nem jól teljesítek (értem ezalatt, hogy hamar elmegyek).
Kinevetne ezek miatt?
Elég rosszul esne, ha egy kéjhölgy is mulatna a blamázsomon.
Főleg olyan férfiak válaszát várom, akiknek van ilyen irányú tapasztalata.
Előre is köszönöm!
nem fog kinevetni
annyi perverz idióta aberrált viszi el őket, hogy örülni fog neked
Ha egy örömlányhoz mész, akkor szolgáltatást vásárolsz, ami kereslet és kínálat kérdése. Ne az utcán ismerkedj, hanem lakásra menj. Nyugodtan elmondhatod, hogy várhatóan hamar elmész elsőre, ezért két menetet szeretnél. Ha jól tudom az 1 órás együttlétbe két menetet szoktak vállalni dehát ez megegyezés kérdése. Ha így kéred ő megmondja mennyiért vállalja.
Ha az első el is sül hamar, akkor egy kicsit lenyugszol és a második már hosszabb lesz.
Én sohasem akarom azt megérni hogy fizetnem kell a punciért!
Keress inkább egy hozzád illő lányt!
Bátorság!
A csajok egyébként a pénzedért azt tesznek amit kérsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!