Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire gáz hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz hogy ez a helyzet?

Figyelt kérdés
Egyetemista lány vagyok és hát van egy kis sze.xhiányom. Na de ennek ellenére nem fekszik nekem a mai egyetemisták bulizós életmódja hogy elmenjek buliba és úgy szerezzek ehhez partnert. Környezetemben nincs olyan férfi akivel összejönnék most párkapcsolat szempontjából. Sze.xpartner keresőre meg meredeknek tartom a regisztrálást. Lányok akik voltak ehhez hasonló helyzetben hogy oldották ezt meg? Rossz már ezt tűrni.
2016. nov. 16. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugyanez a helyzetem, csak én 24/f vagyok. Buli vagy netes ismerkedés, ezek a kevésbé rossz megoldások.
2016. nov. 16. 23:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Vannak fiú barátaid?

Van aki tetszik közülük?

Ha igen, akkor ott a válaszod.

Legalábbis nekem így volt egy kisebb kalandom egy lánybarátommal egyetemen, mondjuk azóta már nem vagyunk barátok ,de valamit valamiért.

22/f

2016. nov. 16. 23:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Átmenjek segíteni?
2016. nov. 17. 00:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Amikor elváltam, nem volt társaságom, nem voltak barátaim, nem volt egyetlen egy pasi sem a láthatáron, én simán beregisztráltam egy szexpartner kereső oldalra. Nekem bejött.
2016. nov. 17. 00:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kerestem, csak úgy jött egy srác, aki teljesen magába bolondított és azóta szerencsére néha sikerül az ágyába jutnom. Még így is kevés, de másképp nekem nem fekszik. Rossz, de próbálj meg többet maszturbálni (habár ennek lehet ellentétes hatása is, ezt tapasztald ki) vagy foglald el magad más, fontosabb dolgokkal (pl. egyetem?). Nem, nem gáz a helyzet, én sajnálom és együttérzek, de ennyit tudok csak tanácsolni.
2016. nov. 17. 06:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenkor jött a lazább kapcsolat, más néven barátság extrákkal.
2016. nov. 17. 07:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindjárt sírok.
2016. nov. 17. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!