Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, van koztetek olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, van koztetek olyan, akinek hasonlo a punija mint a linken?

Figyelt kérdés

Ritka a szep babapunci, ertekelni kell:

[link]

2016. nov. 16. 22:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%

Ilyesmi, csak nekem látszik elől a csiklóm. Őszintén én semmi szépet nem látok ebben a típusban, de azért köszi. :D

Én pl. jobban örülnék kicsival kilógósabb kisajkaknak. De jó olvasni, hogy ha szétkefélem a puncim, olyan lesz. :')))

2016. nov. 17. 06:30
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
2_es ne mondj már hülyeséget.. Nekem kiskorom óta ki lógnak a kisajkaim és csak 18 évesen vesztettem el a szűzességemet és 21 éves korom óta élek rendszeres nemi életet.. És ugyanolyan a puncim mint 8-10 éves kislány koromban... Ha ez igaz lenne amit Te állítasz akkor ennyierővel a pasiknak meg a sok keféléstől meg kopik a farkuk ezért van az hogy az " állitolagos " 20cm+-os péniszből egy idő után lesz 14 centis pénisz... Szóval az állításod hülyeség.. 22 L
2016. nov. 17. 09:34
 13/24 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen. Nem vagyok oda érte :)
2016. nov. 17. 11:45
 14/24 anonim ***** válasza:
Én férfiként ezt a puncit nem találom szépnek...de ez ízlés dolga. Nekem a kicsit nagyobb kisajkak jönnek be, de nem túl nagy csiklóval.
2016. nov. 17. 14:31
 15/24 anonim ***** válasza:
77%
Hagyjátok, a 2-es a sötétség örök homályában érzi jól magát és tetszik neki, ha ostobaságokat böföghet, ezzel is megmutatva, hogy az ész nem mindenki kiváltsága.
2016. nov. 17. 15:56
 16/24 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

,,fodros,tehát kilógnak a kisajkaim (nem a sok szextől,mert szűz vagyok)"

Tehát a sok szextől is lehet fodros, rongyos!

2016. nov. 17. 17:10
 17/24 A kérdező kommentje:
2016. nov. 17. 17:22
 18/24 anonim ***** válasza:

"Tehát a sok szextől is lehet fodros, rongyos!"

Szóval ha egy tizenéves szűz lány azt írja, hogy neki nem a sok szextől fodros, rongyos, akkor az bizonyíték arra, hogy lehet attól is? Akkor ha én azt mondom, hogy nem a sok esőtől nőttem nagyra, az bizonyíték arra, hogy a sok esőtől is nagyra lehet nőni. Logikus :D

2016. nov. 17. 23:27
 19/24 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen amit a 17# linkelt csak nem olyan duci
2016. nov. 18. 08:11
 20/24 anonim ***** válasza:
32%
Ha ne lehetne rongyos a szextől, akkor mégis miből lett az a kifejezés, hogy rongyosra kefélem??
2016. dec. 18. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!