Keresem azt a valakit aki hasonlo borproblemakkal kuzd mint en, van koztetek ilyen? Kifejtve lent
Figyelt kérdés
Olyan problemaval kuzdok hogy az arcom iszonyatos mertekben volt mitesszeres, beleertve a hatamat is. A tobbseg nem nagy gyulladt pattanas, bar elofordult 1-2, de a nagyja az kis apro mitesszer, telis tele az arcom, egy kisujjnyi ep borfelulet nelkul! Fenyben iszonyatosan nez ki, meg amugy is rettento erzes, szegyelltem nagyon, pedig viccen kivul 1000 fele lemosot, tonikot, kremet probaltam elkepeszto osszegekert, kozmetikus, borgyogyasznal voltam aki lerazott, de semmi nem hozott javulast meg egy kicsit sem, 2 kg sminkben jartam utcara de meg ugy is latszodtak a dudorok. Aztan elmentem egy fizetos orvoshoz, aki azt ajanlotta hogy az etkezesembol abszlut hagyjam ki a tejtermekeket, a glutent, es a magvakat (diot kiveve). az arcom 1 het alatt eloszor ment abszolut lathato javulason keresztul, de aztan bezabaltam es megint rossz lett. sajnos ezeket a dolgokat napi szinten ettem mert imadom. Most nagyon nagyon szigoruan betartom, nem dietazom hanem eletmodvaltason vagyok tul es az arcom helyrejott nagyon szepen, bar gyogyszeres kezelest is kaptam melle. Most lesz vege marciusban, e nagyon felek hogy vissza fog jonni, annak ellenere is hogy tljesen tejtermek,gluten,magmentesen eszem ami ugye nem egyszeru. Van valakinek hasonlo tapasztalata, vagy konkret diagnozis hogy most mi ez, vagy mitol vagy miert van ez, betegseg ez vagy intolerancia vag barmi info? Nagyon orulnek ha tudnek valakivel errol beszelniç2016. febr. 12. 15:12
1/3 anonim válasza:
Elöször olvasva, mondom, mi az a BORPROBLÉMA???
2/3 A kérdező kommentje:
Nincs ekezetes klaviaturam. Egyeb eszrevetel vagy hasznos hozzaszolas?
2016. febr. 12. 15:28
3/3 anonim válasza:
En is igy voltam szedtem az inerta nevu gyogyszert akkor telejesen helyre jott az arcom es a hatam is. Aztan abbahagytam es most remenykedem hogy nem jon vissza. Tejtermeket ensem eszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!