Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a feleségem, hogy szeretőt tartson, hogy pasizzon?
Hogy, tudom segíteni abban, hogy ezt ne bűntudattal élje meg?
Természetesen sokat beszéltünk róla, és nincs is ellene, de csak ott tart, hogy ha véletlenül úgy adódik akkor belemenne, de aktívan nem tesz ezért. Valahogy fel kellene szabadítani, hogy lehet ez irányban hatni a Nőkre?
Én mindig azt mondom, hogy akinek valamilyen speciális, extrém (értsd: az átlagostól eltérő) szexuális irányultsága van, az célirányosan keressen hozzá partnert, mert senkitől nem várható el, hogy igazodjon a párja szexuális kultúrájához.
Ez a TE vágyad, és nem a feleségedé. Találhattál volna olyan nőt is, akinek egy ilyen típusú kapcsolat maga a mennyország, ehelyett olyasvalakire próbálod rászabni a saját vágyaidat, akinek nincs rá igénye. És még "szerencsés" is vagy, én a magam részéről azonnal szakítanék, ha a párom arra izgulna, hogy másokkal szexeljek, annyira idegen a szexuális kultúrámtól (épp az ellenkezője jellemez bennünket).
Szerintem minél jobban erőlteted, annál inkább az ellenkezőjét éred el.
17
csak simán, egyelőre az is jó lenne, persze ha idővel hazahozza az sem rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!