Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá a feleségem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dsistvan kérdése:

Hogyan vegyem rá a feleségem, hogy szeretőt tartson, hogy pasizzon?

Figyelt kérdés

Hogy, tudom segíteni abban, hogy ezt ne bűntudattal élje meg?

Természetesen sokat beszéltünk róla, és nincs is ellene, de csak ott tart, hogy ha véletlenül úgy adódik akkor belemenne, de aktívan nem tesz ezért. Valahogy fel kellene szabadítani, hogy lehet ez irányban hatni a Nőkre?

2016. nov. 16. 10:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
10%
Végre egy ideális férj, és persze, hogy minta feleséget fogott ki. :D Az élet nem mindig igazságos.
2016. nov. 16. 11:46
 12/30 anonim ***** válasza:
15%
Már rég döngeti valaki, csak nem köti az orrodra..
2016. nov. 16. 11:51
 13/30 anonim ***** válasza:
77%

Én mindig azt mondom, hogy akinek valamilyen speciális, extrém (értsd: az átlagostól eltérő) szexuális irányultsága van, az célirányosan keressen hozzá partnert, mert senkitől nem várható el, hogy igazodjon a párja szexuális kultúrájához.

Ez a TE vágyad, és nem a feleségedé. Találhattál volna olyan nőt is, akinek egy ilyen típusú kapcsolat maga a mennyország, ehelyett olyasvalakire próbálod rászabni a saját vágyaidat, akinek nincs rá igénye. És még "szerencsés" is vagy, én a magam részéről azonnal szakítanék, ha a párom arra izgulna, hogy másokkal szexeljek, annyira idegen a szexuális kultúrámtól (épp az ellenkezője jellemez bennünket).

Szerintem minél jobban erőlteted, annál inkább az ellenkezőjét éred el.

2016. nov. 16. 13:32
 14/30 anonim ***** válasza:
Szerintem is az kellene erősíteni hogy ne legyen bűntudata,mint írod már nyitna a dologra csak még bizonytalan.Többször tudasd vele hogy neked tetszene.Talán izgatná őt az újdonság.
2016. nov. 16. 14:03
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Add nekem. Én meg odaadom az enyémet, neked. Annak nem lenne bűntudata, csak tudjad számolni a pasikat, akik megrakják, és akkor se lepődj meg, ha egyszerre többen vannak.
2016. nov. 16. 14:21
 16/30 anonim ***** válasza:
15-ös ez komoly? Izgalmas feleség lehet..:)
2016. nov. 16. 14:33
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függhet hogy csak simán legyen szeretője,vagy nézni is akarod,vagy hármasban..?
2016. nov. 16. 14:51
 18/30 A kérdező kommentje:

17

csak simán, egyelőre az is jó lenne, persze ha idővel hazahozza az sem rossz

2016. nov. 16. 15:19
 19/30 anonim ***** válasza:
Egy kis bátorítással lehet hogy ebbe megy bele leghamarabb.Mennyi ideje vagytok együtt?
2016. nov. 16. 15:44
 20/30 anonim ***** válasza:
Ha nem sok pasija volt akkor a kíváncsisága az újdonságra,a változatosság izgathatja.
2016. nov. 16. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!