Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a barátom jobban élvezi, ha szopom, mint a szerelmeskesdést?

Figyelt kérdés

Fiúk szerintetek tènyleg lehet, hogy az jobb èrzès? Változatosabb vagy mièrt?

Engem zavar abból a szempontból, hogy èn sokszor inkább szerelmeskednèk, mert azt èn is èlvezem. :):/

2016. nov. 15. 21:23
1 2
 1/13 RRR ***** válasza:
100%

mert egy egoista

nekem nem jobb érzés

én imádom a farkamon érezni a forró,lüktető puncit

2016. nov. 15. 21:25
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert jobban szeret domináns lenni.
2016. nov. 15. 21:27
 3/13 A kérdező kommentje:

Hát már eljutottunk odaig hogy hetekig nem vesz gumit, èn meg szeretem őt ès kívánom őt ès tudja hogy úgy is megteszem, de lassan kezd kellemetlen lenni a számomra, hogy az jobb ès jobban szereti.

Bár lehet èn rontottam el, mert nagyon-nagyon szerettem csinálni. Csak most már így h kimaradtak hetek volt h mar tobb mint egy hónap így elgondolkoztam, hogy msot mi van. :(

2016. nov. 15. 21:30
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Én jobban szeretem a kőkemény szerelmeskedést, mint a cumit. :) Veled is szerelmeskednék egy hatalmasat.
2016. nov. 15. 21:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon úgy tűnik, hogy a te ígényeiddel nem foglalkozik! Egy önző, egoista gyökér a leírtak alapján. Legalább ő is mindig kielégít téged orálisan? Ha már szexelni nem hajlandó...
2016. nov. 15. 21:34
 6/13 A kérdező kommentje:

Hát az a helyzet, hogy engem nem igazán tud, mert nem tudok elmenni, csak csiklós úton, ő pedig nem tudja úgy csinálni ahogy èn magamnak, amitől eltudok menni.

Ettől függetlenül èlvezem, ha ujjaz, de nem igazán szokott közbe ,csak nèha ha eszèbe jut. De ilyenkor arra gondolok, h lehet azèrt nem csinálja, mert vègül is, úgy sincs orgazmusom akkor minek. Pedig jól esne attól:/

2016. nov. 15. 21:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is szerettem szoptatni!K rva izgató amikor a lány lenyelte vagy épp tiszta g ci volt és folyt a szájából! De szép is volt!
2016. nov. 15. 21:52
 8/13 anonim ***** válasza:
30%

Én nő létemre jobban szeretek szopni,mint szexelni.Nem vagyunk egyformák...nem feltétlen egoista,ha az orált jobban élvezi,csak valószínűleg magát a szituációt jobban szereti,gondolom domináns típus.

20L

2016. nov. 15. 22:27
 9/13 A kérdező kommentje:

En is imádom csinálni, szó sincs róla, hogy nem. Csak megijedtem, hogy úgy meg már nemkíván vagy mi....... Ès azt nem szeretnèm

Mondhatni ő a domináns, ja

Koszonom az osszes eddigi valaszadonak. :)

2016. nov. 15. 22:59
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem figyel rád eléggé. Mert oké, lehet jobban élvezni a szopást nincs is azzal semmi baj! De figyeljünk már a másikra is könyörgöm! 21/F
2016. nov. 16. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!