Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Parasztság nem szolni élvezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parasztság nem szolni élvezés előtt szopatás esetén?

Figyelt kérdés
Érdekel mindkét nem véleménye, hogy ők szólnak-e illetve elvárják-e a figyelmeztetést élvezés előtt orál esetén. Én általában nem szólok csak telelövöm a szájukat, de van akinek a szeme kikerekedik és meglepődik. Sosem beszéltem erről, de elkezdtem gondolkozni, hogy illik-e szólni a vége előtt vagy nem számít. :-/
2016. nov. 14. 17:36
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Oké, ahogy látom a vélemények megoszlanak. Én szeretek a lányok szájába végezni, ezért nem szoktam szólni, nem akarom, hogy az élvezet kárára menjen. Soha nem panaszkodott eddig senki, hogy miért tettem ezt. Tegnap történt először, hogy valaki elkezdte látványosan kiköpködni a spermát és láttam az arcán, hogy nem volt ínyére a dolog, de nem mondta, hogy gáz, amit tettem.
2016. nov. 14. 18:32
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy nem, mert ő nem akart bunkó lenni és beszólni, de szerintem ha kiköpdöste akkor nyílvánvalóan nem tetszett neki.
2016. nov. 14. 18:44
 13/22 anonim ***** válasza:
71%
Nemhogy a szádba köpte volna át a kis buta
2016. nov. 14. 19:14
 14/22 A kérdező kommentje:
13/13 mindenki nem lehet olyan mint anyukád, aki fater spermájával etetett téged, szájból-szájba, amíg fel nem cseperedtél :)
2016. nov. 14. 19:27
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Huhh de nagyot mondtal most, aztaaa :D

De most komolyan, mi bajod a sajat spermaddal?? En eddig mindig ezt tettem es még tetszett is a pasiknak :D hozzáteszem mindig előre meg volt beszélve. Én vhogy tudom szűrni a suttyókat, úgy fest.

2016. nov. 14. 20:30
 16/22 A kérdező kommentje:
nincs bajom és nem para, csak nem az én műfajom, neked azért természetes, mert ilyen családban nőttél fel, ha nem apád farkából lefetyeled a cuccot, kölyökkorod óta, akkor neked sem lenne természetes. Ez a baj a mai világgal, hogy ilyen emberek edukálnak és reprodukálódnak. Én nem mondom, hogy a te hibád, mert nem az, nem vagy egyedül. De ez a mai társadalmi normákhoz mérve aberrált. Az autista emberek különös figyelmet igényelnek, fokozott nevelést. Anyukád ezt nem tudta megadni apukádnak, ezért játszottatok körbe a spermával, nap, mint nap. Sajnállak, ha találkozunk, majd adok egy szál virágot. :)
2016. nov. 14. 21:58
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Talán előre meg kéne beszélni velük szex előtt, hogy mit szabad és mit nem, és akkor a pillanatot sem rontod el, meg bunkó sem vagy. Remélem egyszer valaki jól lehány vagy beléd harap, megérdemled. Szexuális kultúra, empátia nulla. Az meg főleg hiteltelen ha tőlük elvárod, hogy lenyeljék, de te meg undorodsz saját magadtól.

Persze, hogy nem mondanak semmit mert meglepődnek és szégyellik magukat, azt hiszik így "kell", nem akarnak megbántani... Közben meg lehet, hogy traumát okozol nekik, te meg csak röhögsz rajta. Na az ilyen férfiak miatt szr a megítélése a nemednek, aztán még csodálkoztok. Süt belőled az önzőség.

2016. nov. 14. 21:59
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Uccsónak igaza van.
2016. nov. 14. 22:33
 19/22 anonim ***** válasza:
89%
Nem is hogy önző, sztem inkább mintha kissé fogyatékos volna az eddigi irományai alapján. Azon se csodálkoznek, ha kiderülne, h még sosem szopták le.
2016. nov. 14. 23:32
 20/22 anonim ***** válasza:
lányként mondom hogy nagy parasztság előtte nem szólni róla. így esélye sincs mondani,hogyha nemszájba akarja. egyedü akkor nem kell mondani ha már hosszú kapcsolatban vagytok,és mindig happy ending van, valamint a lány már előre tudja,hogymikor mész el,bár még olyankor is jól esik,ha szólnak.
2016. nov. 15. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!