Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért gondoljátok, hogy mi férfiak csak a csupasz puncit szeretjük?
Figyelt kérdés
Ez szerintem tévedés. Legalábbis szerintem egy ápolt szőrös punci sokkal izgatóbb. Ha erre kérne a párotok, akkor meghagynátok a szőrt?2016. nov. 13. 19:58
1/11 anonim válasza:
Én a PUNCIT szeretem ,ha salis,ha babás,ha szőrös ,mindegy csak PUNCI legyen!
2/11 anonim válasza:
Én akkor sem hagynám teljesen szőrösen. Engem zavar szerintem nem szép. Egy csíkot szoktam meghagyni.
4/11 anonim válasza:
Én a csupaszt szeretem legjobban. Esetleg a fazonra nyírt kevés szőrt. Az ősbozontot nem. F
5/11 anonim válasza:
1
Ja van akinek tényleg mindegy.
6/11 anonim válasza:
Mert En a kopaszt szeretem!
Es a nevemben ne nyilatkozz!
7/11 anonim válasza:
Sima a befutó, hogy saláta vagy nem már tökmindegy!
8/11 anonim válasza:
Ja! Es igen!
Csak salata ne legyen!
Az olyan mintha granat robbant volna a huvelyebe..
9/11 anonim válasza:
Én most kértem a páromat, hogy hagyja szőrösre. Annak is megvan a maga varázsa, úgymond. :) És nem, nyalakodásnál sem jelent gondot.
25/F
10/11 anonim válasza:
Ajánlom az 5. választ itt ebben a kérdésben, és akkor megtudod, hogy nem csak miattad borotválja valaki.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!