Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizárólag szexkapcsolat az exel? Pro és kontra? Próbálta már valaki?
A kapcsolatunk rossz volt, a szex viszont nagyon jól működött.
Mindennek már 5év.
Most mindketten szinglik vagyunk.
Elítélendő, ha szexuálisan vonzódom Hozzá?
Próbálta már valaki az ilyesmit, nagyon rossz dolog lenne?
Az ilyen jó, ha már túltettétek magatokat és nem kerestek a közeljövőben senkit.
Szóval ha mind a ketten teljesen benne vagytok, hogy csak szex, akkor hajrá!
Viszont számíts arra, hogy amíg ez tart, másik kapcsolat nem tud kialakulni.
köszi a válaszodat :)
Igaziból az a furcsa, hogy járni már nem tudnék Vele, sőt kifejezetten zavar hogy pl. alacsonyabb nálam (és Ő a férfi)
De valami mégis vonz benne.
Ő is érezheti ezt a szexuális vonzalmat?
Vagy azt,hogy én így "kötődöm" hozzá ?
Hogyan kell letisztázni mindezt az elején?
köszi utolsó
És Ti hogyan tudtátok megbeszélni, hogy "csak szex és ennyi"?
az a jó az ilyenben, hogy nem kell körbe beszélni, úgy kell mintha egy szerződés lenne. Elmondod, hogy te miben lennél benne, elmondja az ő oldalát, ha meg tudtok egyezni akkor mehet a közös szex, a tombolás DE CSAK ANNYI. Kész
Mi olyan nehéz ebben?
NEM nehéz, csak kicsit khm... kényelmetlennek érzem a szituációt.
Illetve félek attól,hogy eljár a szája pl. anyámék felé (ezt meg szeretném inkább titokban tartani)
Illetve én is kicsit félek,hogy újra belémszeret
Attól, hogy megbeszélitek, hogy csak szex, nem biztos hogy nem alakulnak ki köztetek érzelmek (újra).
A rendszeres szex hatására a szervezetetekbe oxitocin termelődik, ami hatására vonzalom alakul ki köztetek.
soha. akivel szakítottam, azt jelenti, hogy neheztelek rá, csalódtam benne, maximum nem ezzel foglalkozom már. hogy akarnék a közelében lenni?
egyébként nem ítélem el, volt, akivel szakítás után hiányzott a szex (vele). nem tartom a szexet különösebb ajándéknak, de hogy tenném magam oda, hogy akarnék neki őszintén örömet szerezni? aki velem köcsög volt, annak nincsen szex, akkor se, ha 50 évet kell egyedül töltenem az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!