Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, titeket mennyire érint rosszul, ha a partneretek nem nedvesedik be az izgulás miatt?

Figyelt kérdés
Nem az ő hibája, hanem az enyém, nagyon izgulós vagyok, mondtam is neki. Nagyon megbánthattam? Vagy elfogadjátok ezt egy lánynak, hogy az azért nem tud benedvesedni,mert izgul?

2016. nov. 11. 08:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%

#5 #9

Elmentek ti a pi**ba.

Persze a férfi izzadjon vért, mire a csaj kötélnek áll, biztosítsa az erekcióját és a nő nedvességét is. Akkor Ennyi erővel a nő mit tesz hozzá a szexhez?

2016. nov. 11. 19:35
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Hát akkor mondd el, mi szeretnél, utolsó? Neked ne kelljen beletenni a szexbe semmit, csak a bránert? Ne kelljen leküzdeni semmilyen akadályt, csak élni a főúri életedet? A boltban sem vásárolni, hanem rekvirálni?
2016. nov. 12. 13:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Te mi a francot hordassz itt össze, te jó ég? Pont te írtad, hogy a férfi kötelessége ismerni a csaj erogénzónáját meg elvarázsolni. Oszt mire fel? Ha maga a csaj sem ismeri ezeket, és nem tudja mit akar akkor miért a pasi feladata ezt kitalálni? Pont a te ömlengésedből jött le az, hogy a nőnek semmi feladata csak letolni a bugyit.

De gondolom a te logikád szerint a nő az valami isteni lény, aki ki van szolgáltatva a férfi beteges, állatias vágyainak, a pina meg a szex az pedig egy megszolgákt jutalom az elvégzett erőfeszítéseimért. És ha esetleg ez nekem nem tetszik vagy elvárok valamit, akkor meg sem érdemlem a szexet, neg az én k anyámat. Tudod mit? A szex bizony két emberes játszma ahol Mindkét félnek ugyannyi feladata van és a saját élvezetéről is gondoskodnia kell nem csak a csodát várni, hogy majd a másik olyan csúcs király orgazmust okoz, hogy ejha. Ennyi erővel varázsoljon el a nő és ismerhe az én erogén zónánat. A vásárlás, hogy jön ide? Ott a fizetésed egy részéért kapod meg a terméket és nem kell előtte bizonygatnod, hogy méltó vagy egy kiló kenyérre vagy egy liter tejre.

2016. nov. 12. 16:32
 14/16 anonim ***** válasza:
81%

Lehet hőzöngeni az evolúciós törvények ellen, csak éppen nem érdemes. A nők nagyon széppé teszik az életedet, de előtte bizonyítanod kell, hogy méltó vagy rá. Tetszik vagy nem tetszik, noha az ember örömforrássá nemesített, a szex alapvető célja a szaporodás. Szaporodni pedig csak az arra érdemes egyedek tudnak. Te szerencsés vagy. Neked nem kell pontos koreográfiát követő násztáncot járnod, mint a tüskés pikónak, neked nem kell minden vihart kiálló és tetszetős függőfészket építened, mint a szövőmadárnak, nem kell minden vetélytársat lepofoznod a színről, mint a szarvasbikának. Neked csak a kiszemelt partnert kell elvarázsolnod és felizgatnod. Meghozni a kedvét a szexhez. A te agyadban ugyanis 4x akkora helyet foglalnak el a fajfenntartási, mint a létfenntartási funkciók. Te eleve szexre születtél. Arra vagy predesztinálva A nő agyában ez az arány fordított. Neki vigyáznia kell magára, hogy a te utódodra is vigyázni tudjon.

Tehát a szex nem jár alanyi jogon. Azt ki kell érdemelned, meg kell dolgoznod érte. Ha úgy tetszik, fizetned kell érte, mint a boltban a 10 deka parizerért. A nő az egész életét áldozza a te figyelmedért. Reggeltől estig jól kell kinéznie, hogy te ne a szomszéd Piroskával akarjál dugni, hanem vele. Hogy ne is vegyél észre másik nőt. Neki nem csak az ágyban kell megdolgoznia a te élvezetedért, hanem napközben is, a nap minden percében. Erről szól az élete. Mert ő sem alanyi jogon kap meg téged, hanem keményen meg kell dolgoznia a figyelmedért.

Ilyen kegyetlen az élet. A szüleidtől még ingyen kaptál mindent, de ha felnőttél, és a felnőttek játékait akarod játszani, el kell fogadni ezeket a játékszabályokat. Fizetni kell mindenért!

2016. nov. 13. 09:34
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

"Lehet hőzöngeni az evolúciós törvények ellen, csak éppen nem érdemes."

Unalmas már ez az evolúció. Az is az evolúció része, hogy a nőt a hajánál fogva rángatod be a barlangba és megba**od ga akarja ha nem. Megteheted ezt? Igen, mész is a sittre. Úgyhogy hagyjuk már ezt az ösztön baromságot.

" A nők nagyon széppé teszik az életedet"

Már amelyik. Rengeteg visszataszító, ocsmány, lelki beteg, pszichopata nő van.

" de előtte bizonyítanod kell, hogy méltó vagy rá."

A nő teste nem valami szentély, amit a férfi bemocskol. Ez is ilyen tipikus vesztes funa.

" Te eleve szexre születtél."

Jak szegény nők, el kell viselniük a szexet.

" Neki vigyáznia kell magára, hogy a te utódodra is vigyázni tudjon."

Ja ezzel indokolják az anyagiasságot us. Mellesleg sok rib*c van akit nagyon könnyű megdugni. Kb semmit se kell tenni a cél érdekében.

"Tehát a szex nem jár alanyi jogon."

Csak a nőknek igaz?

" Azt ki kell érdemelned, meg kell dolgoznod érte."

Ez megint a béták önámítása. Ha melózni kell a szexért, eláshatid magad.

" Ha úgy tetszik, fizetned kell érte,"

Fizess akkor.

" A nő az egész életét áldozza a te figyelmedért."

Ennyi erővel én meg az ő kényelméért. Na persze neki az jár.

" Reggeltől estig jól kell kinéznie, hogy te ne a szomszéd Piroskával akarjál dugni, hanem vele"

Szörnyű. Mert ugye a férfi kinézete tök mindegy milyen. Egy nőnek nagyon sokszor pofátlan igényei vannak.

" Hogy ne is vegyél észre másik nőt."

Az előbb degradáltad le az embereket primitív ösztönlénnyé, vagyik mindegy mi lesz mert úgyis észreveszem a többi nőt és neg a többi férfit.

" Neki nem csak az ágyban kell megdolgoznia a te élvezetedért, hanem napközben is, a nap minden percében."

Mert nekem nem? Mégis kit neveznek ma is családfenntartónak? Kinek tekintik elsősorban az anyagiak előteremtését?

" Erről szól az élete. Mert ő sem alanyi jogon kap meg téged, hanem keményen meg kell dolgoznia a figyelmedért. "

Micsoda szenvedés. Nem hízik 200 kilóra cserébe én meg hozzam le a csillagokat az égről.

2016. nov. 13. 11:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Fiatal barátom, engem teljességgel hidegen hagy, hogy neked lesz-e partnered, vagy nem. Így nem is érzem szükségét a vitának. Higgy, amit akarsz.
2016. nov. 14. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!