Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek az olyan játékokról, amikben erőteljesen domináns a partneretek?

Figyelt kérdés

Van egy ösztönös vágyam arra,hogy a partneremmel "durvábban" bánjak és van egy gondolkodó részem,ami hasonlóan ,de jól felépítve valósítja meg ezt.

Ha nem teljesen világos ,akkor privátban részletesen le tudom írni.

2016. okt. 15. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Ìrj.
2016. okt. 15. 15:50
 2/9 anonim ***** válasza:
írj engem is érdekel pontosan hogyan is érted ezt amit leírtál
2016. okt. 15. 15:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Switch férfiként engem is érdekelnek a vágyaid. Bizonyára tudsz néhány jó ötlettel szolgálni, amit szívesen alkalmaznék/elszenvednék.
2016. okt. 15. 16:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez érdekesen hangzik
2016. okt. 15. 16:38
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Azrt, hogy uralkodjon a jó édes anyukáján. :) El nem tudom képzelni, hogy lehet az ösztönös, hogy valakit bánts, akit elvileg szeretsz... A kettő nem egyeztetheő össze.

De van rengeteg szolgalelkű nő aki boldogan omlana a lábaid elé, szóval nincs mitől tartanod.

2016. okt. 15. 16:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nem okoz vele dúrva fájdalmat vagy sérülést akkor nem probléma. Privátban írd le hogy mire gondoltál. 22 L
2016. okt. 15. 16:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond. Én is szeretem, ha a férfi domináns.
2016. okt. 15. 16:52
 8/9 vivikolo válasza:
Leirhatnad:)
2016. nov. 1. 17:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Szeretem ha uralkodnak rajtam, és durvábban bánnak velem. Jöhet privát, érdekel. 23N
2016. nov. 1. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!