Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teteket zavarna, ha kaland során a partneretek gyönyörködik bennetek?
Kíváncsi lennék mi uralkodik egy olyan ember elméjében aki ilyet kérdez.
Vajon ugyanazt issza és eszi amit mi?
Titeket akart lenni.
Volt egy kalandom, amiből nem tudom lesz-e több, és az illetőt zavarta :/ Benyögött ilyenkor hülyeségeket, vagy épp megkérdezte "mi van?" vagy "mi a baj?", egyszer mondtam csak őt nézem, akkor nem szólt semmit, egyszer mondtam csak a szemeit nézem, akkor azt mondta rondák a szemei :( Pedig szép mogyoró színűek (mondom úgy, hogy nekem a világos, azaz kék, zöldeskék és esetleg a szürke tetszik általában, de az övétől mit tagadjam, elolvadtam). Mikor a mellkasára mondtam megjegyzést, azt napok után visszamondta, szóval az tuti jól esett neki :D. Azt mondta szégyellős :/ De én azon agyalok lehet azért, mert csak egy szimpla kalandnak indult, lehet ahhoz mérten soknak tartotta... Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!