Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elitélendő egy olyan kapcsolat, ahol fizetnek a lánynak az intimitásért?
Figyelt kérdés
Nekem volt egy ilyen kapcsolatom és nagyon komfortos volt. Nem akartam komolyabbat és lány se kérdezte, hogy miért nem hívtam vagy hol voltam stb.... nem kellene egy olyan kapcsolatt ahol nincsen szabadsàgom. Elég volt ha úgy alakult egy gyors pettting a kocsiban vagy egy diszó mosdójában :) barátnő ilyet sosem csinált. Nekem bejön ez a dolog. Sszerintetek gáz?2016. nov. 11. 01:43
11/17 anonim válasza:
Egyre inkább efelé tendál a világ. Felnőtt egy generáció úgy, hogy már gyermekként mindent megkapott. Nem tud, s nem akar nélkülözni. Nem tud, s nem akar adni, csak kapni. A habos tortából már csak a hab kell neki, a szárazabb részeket undorral félretolja.
Így is lehet élni, kérdező. De jelzem, súlyos árat fogsz ezért fizetni. Ez egy szép, színes jegy a magányhoz.
12/17 anonim válasza:
17:17 mert egy férfi sosem kerülhet pénzbe (ÉS RENGETEG MUNKÁBA!!) egy nőnek, mi? :D Fel kell hogy világosítsalak, 2016 van, a legtöbb nő tisztességesen dolgozik, eltartja magát, sőt még az is lehet, hogy neki van lakása/kocsija, és neked nincs! :O De akár albérletbe is mehettek amit egyenlően fizettek... Durva, mi? Az már nem a többi nő hibája ha te kifogtál egy nincstelen, többgyerekes nőt...
13/17 anonim válasza:
'Felnőtt egy generáció úgy, hogy már gyermekként mindent megkapott. Nem tud, s nem akar nélkülözni. "
Jaj amikor az 50-es években lesöpörték a padlást a piszkok, meg sorban álltunk a húsért, az volt ám a cudar világ.
14/17 anonim válasza:
Gratulálok 8-as. Jó nagy balek vagy. Neveled a kölykeit miközben a büszke apuci jót röhög rajtad és éli a világát. Mindezt miért? Egy rongyosra kefélt punciért. Ja pénzbe kerül a nő se nem mindegy mennyibe.
15/17 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, higy egy nő mennyi anyagi áldozatot hoz egy férfiért mennyi erőfeszítést tesz már az elején.
16/17 anonim válasza:
Ez prostitucio. Hogy elitelendo-e? Miert, a prostitucio elitelendo? Nem artanak a prostitualtak senkinek, csak sajat maguknak, de az az o dolguk, tehat nem elitelendo. Legalabbis en mindig azt tartom elitelendonek, ami art valakinek.
17/17 anonim válasza:
Hosszu tavon a nonek is "penzbe kerul" a ferfi, mert ha csaladot alapitanak, o megy gyesre, gyerekbetegseg eseten o esik ki a munkabol, etek miatt pedig rosszabbul fizetett allast tud ellatni, mint egy szingli no. A leggtobb nonek megis megeri, nem is merul fel, hogy ne erne meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!