Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vonzódóm az elhasznált, kiégett milfekhez. Mi a véleményetek a Rosszlányokon hirdető Flya nevezetű dámáról?
Elhatároztam, hogy elmegyek hozzá. Még sosem volt dolgpm nálam idősebb nővel - bízom benne ez lesz a kivétel.
Volt már innen valakinek dolga vele? Hajlandó lenne tájékoztatást adni? Nektek mi a véleményetek róla? Véleményem szerint hihetetlenül szexi.
#69 Nem is értem miért írsz a nevemben??? Azt hiszed vicces vagy?
Szánalmas kisfiú vagy te, semmi egyéb.
Nevem a játék szempontjából nem fontos, csak annyit hogy egy 14 éve lány vagyok.
Amiket szeretek :D :
-Sport: Lovagolok leggyakrabban, de emellett görizek, biciklizek, kézilabdázok, röplabdázok és kosarazok is :D
-Fim/Mese: Nagy ANIME fan vagyok!! :D Ja és a YouTube is a barátom :D (KD csapat, ZsDav, Varázsló, TheVR, Videómánia, Bturbó, James, Luckey.... stb. )
-Hobbi: Rajzolás ^^
- Állat: Kutya, ló, tigris (és más nagymacskák), zebra :D
- Szín: kék, fekete, zöld
Ha még valamit meg szeretnél rólam tudni írj üzi! :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!