Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vonzódóm az elhasznált, kiégett milfekhez. Mi a véleményetek a Rosszlányokon hirdető Flya nevezetű dámáról?
Elhatároztam, hogy elmegyek hozzá. Még sosem volt dolgpm nálam idősebb nővel - bízom benne ez lesz a kivétel.
Volt már innen valakinek dolga vele? Hajlandó lenne tájékoztatást adni? Nektek mi a véleményetek róla? Véleményem szerint hihetetlenül szexi.
Vicces vagy, lol. Korábban fotósként dolgoztam, ismertem pár modell lányt. Sok eszük nem volt az tény :D volt egy modell barátnőm is.
Azóta inkább az intelligens lányokat kedvelem, legutóbb orvosis lány barátnőm volt. Csak hát a karrier fontosabb most.
Nem vetem meg a prostikat sem.
Kb az összes jogász, orvos és mérnök férfi ismerősöm volt már prostinál, akár itthon, akár külföldön. Nem megcsalásként, csak kitekintésképpen, barátnők között. Van ez így.
Az ilyen irigy leányokkal nem kell foglalkozni, azt hiszik mindent tudnak. :) aztán fenéket. Irigyek, mert ha 30 évesen jönnek az első ráncok, olyan simán lecserélik őket egy fiatalabb modellre, hogy csak pislognak. Egy 30 éves férfi hol van? Kb élete legszebb évei köszöntenek be.
Saját tapasztaltalat, a kolleganőim 30 felett vagy férjezettek, gyerekkel... vagy kiégett elhasznált munkámániás feminista macskás nők.
A férfiak nyugisak, kezdik élvezni az életet 30 felett. Egyre jobb pasik lesznek.
Szóval hajrá lányok, 30-ig éljétek ki magatokat, mert aztán jön a kapuzárási pánik :D
Miből gondolod ezt?
Elmesélem akkor röviden:
18 évesen valóban egy kis nyominger szar lúzer voltam. Semmi életcél, csak partizás.
Nőknél se volt túl nagy sikerem, egykét tinuszerelem volt, de túlságosan istenítettem őket, angyalként kezelve. Mindig rácsesztem. Anyámék pénzén piáltam hétvégente, egyetemre se mentem.
26 évesem megjött az eszem, elvégeztem az egyetemet, három évig nem buliztam addig.
Lassan 30 leszek, kezd beindulni a karrier, van frankó életcélom, az önbizalmam egyre nagyobb. Egyszerűen egyre jobb pasi leszek, egy lúzerből (Nem egyébként nem szoktam qrvázni, de nem is vetem meg őket).
Gimis lánytársaim meg lebabáznak, meg házasodtak már... többen kiégtek, elhíztak. Durva látni egyszerűen hogyan hervadnak a virágok. Az anno gyerekes infantilis lúzer srácok meg most kezdik élni a férfi életüket.
Ilyen ez, te csak nyomizni tudsz, én viszont saját szemmemmel látom az igazságot. Ami bosszant téged nagyon :D
Akkor legyen igazad b+! Érdekel is engem mit gondolsz...
Legyél örökifjú és 50 évesen meg egyedül ülsz majd a házacskádban és rájössz nemcsak dugni kellett volna egész életedben.;) :D
Te mi a francról beszélsz? :D
A férfiaknak teljesen normális ha 30-40 között találják meg életük nőjét. Pont, hogy nem dugok össze vissza, hanem keresem azt akivel megéri hosszabb távon is. Főleg az intelligens okos nők vonzanak, csak sajnos nem sok van belőlük, akik emellett nem lettek karrieristák és gyerekgyűlölők. Egy sík buta libával meg nem fogom leélni az életemet (mint, te utolsó). Akkor inkább egyedül ülök a házamban :D
Én lennék a buta liba? Ha én az vagyok akkor te meg egy buta gúnár! :D
Jössz te itt a nők kapuzárási pánikjával közben meg köze sincs a kérdéshez na mindegy. :D Mivel maga a kérdés egy 40-es prostiról szól. Szóval gúnárkám,hogy jón ide a 30-as nők lejárati szavatossága? Hmm? Na mesélj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!