Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vonzódóm az elhasznált, kiégett milfekhez. Mi a véleményetek a Rosszlányokon hirdető Flya nevezetű dámáról?
Elhatároztam, hogy elmegyek hozzá. Még sosem volt dolgpm nálam idősebb nővel - bízom benne ez lesz a kivétel.
Volt már innen valakinek dolga vele? Hajlandó lenne tájékoztatást adni? Nektek mi a véleményetek róla? Véleményem szerint hihetetlenül szexi.
Úgy, hogy az itt írogató rettentően nagyképű p....csa, aki azt írta, hogy olyan mellei meg feszes teste meg puncija van stb, hogy oda vissza legyünk tőle...
Erre reagáltam ezzel. Ha eljön a mágikus 30 már nem lesz ekkora arca, mert löttyedni kezd, és hervad a virág. Ha nem pótolja mással, akkor bizony lecserélhetik fiatalabbra.
A kérdésben említett milf, teljesen más.
Valaki a milfekre bukik. Az érett nőkre. De a férfi választhat! 25-35-45 évesen is eldöntheti, hogy fiatal nője legyen, vagy milfje. Ez ilyen játék... mi kortalanok vagyunk. :)
Nekem úgy tűnik te is elég beképzelt vagy! Sőt! De mire fel?
Ha nem teszel érte te is lehetsz roncs 40 éves korodra! Ha lesz párod ő se lesz ám mindig huszonéves! Szerintem vegyél vissza,rendben?
# 44/44
Mert Istennő és a férfiak kegyeinek eleget téve, rendelkezésre bocsátja a testét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!