Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon felizgat, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon felizgat, hogy a barátnőm hízik, miért van ez? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég furcsa dolgokat tapasztalok magamon, és nem tudom hova tenni.

A barátnőmmel már másfél éve vagyunk együtt. Most fősulira került, és elkezdett látványosan hízni (gondolom a kevesebb mozgás meg amiatt, hogy stressz alatt hajlamos nasizni). Számokban: 64-ról már 69 kilóra hízott szeptember óta, 163 cm magas.

Szerintem, gyönyörű volt eddig is, de valamiért nagyon-nagyon felizgat, hogy hízott. Korábban nem volt ilyen velem soha, ugyan a kicsit teltebb lányok tetszettek, de ilyesmi vágy ilyen intenzíven még sosem jött elő. Ha ránézek most, rögtön feltűnik, hogy vastagabbak lettek a combjai szélesebb a feneke, hogy lett pocija, és hogy mennyire nagyon szexibb így, és ez nagyon felizgat. Hülyeség, de önmagában az is beindít, ha megölelem és érzem, hogy "puhább" lett.

Ami még rosszabb, és amire pár napja döbebntem rá, hogy nem tudatosan, de arra vágyom, hogy még hízzon. Néha azon fantáziálok, hogy milyen lenne, ha még ducibb lenne és ez a gondolat is felizgat szexuálisan.

Neki erről semmit sem beszéltem, nem kommentáltam a hízását, a kérdésére annyit reagáltam csak, hogy "nem zavar" meg hogy "így is gyönyörű", meg hogy "mindenhogy tetszik". Nem akarom befolyásolni, nem akarom, hogy miattam legyen egészségtelen és szerintem nagyon furán is nézne rám :-S Szóval csak magamban agyalok ezen néha, ha rámjön:-S

Mit gondoltok erről? Normális ez? Miért lehet? Hogyan kezeljem ezt le?

Fiúként: voltatok már ilyen helyzetben? Mit csináltatok? Elmúltak ezek a fura vágyak? Meg tudtátok beszélni a barátnőtökkel?

Lányként: ha a pasitok ilyen lenne, hogy reagálnátok? Inkább titkolja el, hogy ilyen dolgok is felizgatják vagy beszélhetne róla?

Miindenféle tanácsnak örülnék, akár magánban is.

21/F

2016. nov. 10. 09:07
 1/10 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem a legrosszabb dolog ,amit egy ember és különösen egy nő tehet az,ha elhizik.

Nekem a duci ,tetltlányok egyáltalán nem vonzóak sőt taszitanak!

2016. nov. 10. 09:23
 2/10 anonim ***** válasza:
El mondhatja ezeket a dolgokat... De senki kedvéért nem fogok hízni.. Nekem kell cipelni a plusz súlyt és nem neki... 22 L
2016. nov. 10. 09:50
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Te beteg vagy.
2016. nov. 10. 09:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Ezzel te álompasi leszel. A nő ha hízik pont azt várja tőled, hogy mond így is tetszik neked, sőt még jobban is.
2016. nov. 10. 10:01
 5/10 anonim ***** válasza:
én biztos nem híznék senki kedvéért. őszintén szólva kicsit betegesnek tartom ezt a vágyat. de szerintem örülhetsz, a barátnőd ezek szerint eléggé hajlamos a hízásra, ha sokáig együtt lesztek, tuti felszalad még 70-80 kilóra is. a legtöbb nő tizenéves kora után vagy úgy max 25 korán csúnyán elhízik, mivel hajlamosak rá. én nagyon figyelek rá, hogy ne, mondjuk szerencsére én nem vagyok egy hízékony típus.
2016. nov. 10. 10:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Azt hogy mi tetszik nekunk vagy mit tartunk helyesnek, alapvetoen ket dolog befolyasolja: a velunk szuletett "biologiai" bealitottsagunk es a kulturalis nyomas. Ez nem csak a parvalasztasban van igy, hanem mindenben: pl azt az osztont hogy ha valaki nem tetszik akkor leutjuk, gyerekkorunk soran kinevelik belolunk.

Teny, hogy a noideal (azaz hogy milyen not tartott a tarsadalom szepnek) az idok soran valtozott, ez nagyon jol mutatja azt hogy valojaban azt hogy mit tartunk szepnek sokkal jobban befolyasoljak a kulturalis hatasok, mint az egyeni osztoneink.

Viszont a kulturalis hatasok a rank zuhano TV- magazin- es egyeb mediahatasoktol fuggnek, azaz ha pl kevesebb olyan musort nezel amik akaratlanul is azt kozvetitik hogy csakis a gebe a szep, akkor a sajat biologiai programod kezdi formalni az igenyeidet. Szoval arra tippelek, hogy lehet hogy kevesebb ilyen hatas er, es ezert tetszik a gombolyodes.

Nyilvan lehet hgy valakinek a biologiai programja is a vekonyat szereti (ez nincs kobe vesve, egyenenkent elterhet), neki akkor igazabol a media nem "elnyomja", hanem "megerositi" az igenyeit, de masoknak ez pont forditva van. Nekem pl egy csomo olyan csajom volt, aki a barataim szerint "kover", de van egy beepitett leszarom-gombom, ami azt mondja, hogy hat nem nekik valasztok not hanem magamnak. Ja es TV-t se nezek mar ugy 6-7 eve.

2016. nov. 10. 11:19
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

2. és 5. : nincs arról szó, hogy megkérném, hogy hízzon miattam, ez önzőség lenne. Pont ezért lehet, jobb erről nem beszélni, hogy ne érezze elvárásnak. Vagy el lehet mondani tárgyilagosan is??

2016. nov. 10. 12:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is beteg vagy.
2016. nov. 10. 12:42
 9/10 anonim ***** válasza:
😂😂😂
2016. nov. 10. 14:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Mihelyst elmúlik a rózsaszín köd, rájössz, hogy egy igénytelen mangalica lett belőle és taszító lesz számodra.

Onnan tudom, hogy rózsaszín ködfátyol borít el, hogy azt írtad: "lett pocija". Majd ha folyamatosan melegítőben vár, meg nem sminkel vagy nem mos hajat, arra is mondjad, hogy "milyen cuki, zsírosodik a haja, bárcsak még zsírosabb lenne".

2016. nov. 10. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!