Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet valaki jóképű csupán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki jóképű csupán hajszín, szemszín alapján?

Figyelt kérdés

Mostani párommal társkeresőn ismerkedtünk meg és azt mondta, hogy képek alapján nem látszottam jóképűnek, de élőben látta a hajszínem és szemszínem, ami alapján az esete vagyok és az alapján jóképűnek tart.

Ha most igazi férfi vagyok, leszrom a külsőségeket, nagyobb dicsőség a viselkedésemmel vonzani a másik nemet, ami a mostani kapcsolatomban is fő szerepet játszott, de azért ez elgondolkoztatott, hogy ez hogy is van. Tőle nem kérdeznék rá, mert valószínűleg (joggal)bizonytalankodó, érzékeny fiúcskának tartana miatta, amitől elveszteném azt a vonzalmat, amit a magabiztos viselkedésemmel keltettem.

2016. nov. 9. 04:10
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
te nem vagy magabiztos.. nemtudod hova tenni az egész szitut, kialakult egyfajta vonzódás és 10ujjal kapaszkodsz bele
2016. nov. 9. 05:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Több hónapos, jól működő kapcsolatról van szó. Értékelném, ha a kérdésre reagálnál.
2016. nov. 9. 05:04
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Ha egy többhónapos, jól működő kapcsolatod van, akkor miért kérsz itt véleményt haver???
2016. nov. 9. 06:37
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

mivan? szerintem valamit félreérthettél. nem hiszem, hogy azért tart helyesnek, mert a képen pl. szürkéskéknek tűnt a szemed, élőben meg kékesebb.. egyszerűen annyi, hogy élőben az összkép alapján jobban bejössz neki és kész.

a 2. felét viszont nem értem.. hülyeség lol

2016. nov. 9. 10:43
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Arcforma alapján lehet valaki jóképű, nem haj meg szemszín.

Itt inkább az lehetett, hogy nem volt rólad jó a kép...

2016. nov. 9. 11:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Na igen, ez zavar össze engem is, mert nőknél nekem is sz arcforma számít. Barátnőmtől annyit kérdeztem, hogy neki csupán haj- és szemszíntől is jójépű valaki, azt mondta igen.

Na mindegy, inkább megkérdezem tőle és nem rágódok rajta. Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld, elsőnek is! :)

2016. nov. 9. 16:06
 7/8 anonim ***** válasza:
93%
Nőktől ne kérdezz ilyesmit. Ők nem mindig tudják szavakba önteni, miért tartanak valakit jóképűnek, vagy miért nem. Nem logika mentén, hanem az érzéseikre, megéréseikre hallgatva élnek és ítélnek.
2016. nov. 10. 11:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó azt hiszem nagyon igazad van. És ha ez tényleg így van, az nagyon megnyugtató is. Akkor koncentrálhatok arra, hogy egyszerűen férfiasan viselkedjek, persze külsőleg azért adva magamra, de nem rágódni ilyen hülyeségeken. :)
2016. nov. 17. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!