Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki jóképű csupán hajszín, szemszín alapján?
Mostani párommal társkeresőn ismerkedtünk meg és azt mondta, hogy képek alapján nem látszottam jóképűnek, de élőben látta a hajszínem és szemszínem, ami alapján az esete vagyok és az alapján jóképűnek tart.
Ha most igazi férfi vagyok, leszrom a külsőségeket, nagyobb dicsőség a viselkedésemmel vonzani a másik nemet, ami a mostani kapcsolatomban is fő szerepet játszott, de azért ez elgondolkoztatott, hogy ez hogy is van. Tőle nem kérdeznék rá, mert valószínűleg (joggal)bizonytalankodó, érzékeny fiúcskának tartana miatta, amitől elveszteném azt a vonzalmat, amit a magabiztos viselkedésemmel keltettem.
mivan? szerintem valamit félreérthettél. nem hiszem, hogy azért tart helyesnek, mert a képen pl. szürkéskéknek tűnt a szemed, élőben meg kékesebb.. egyszerűen annyi, hogy élőben az összkép alapján jobban bejössz neki és kész.
a 2. felét viszont nem értem.. hülyeség lol
Arcforma alapján lehet valaki jóképű, nem haj meg szemszín.
Itt inkább az lehetett, hogy nem volt rólad jó a kép...
Na igen, ez zavar össze engem is, mert nőknél nekem is sz arcforma számít. Barátnőmtől annyit kérdeztem, hogy neki csupán haj- és szemszíntől is jójépű valaki, azt mondta igen.
Na mindegy, inkább megkérdezem tőle és nem rágódok rajta. Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld, elsőnek is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!