Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a világosabb vonású (bőrszín, hajszín, szemszín) emberek inkább a sötétebb vonású embereket szeretik és fordítva?
Pl aki szőke/vörös hajú, világosabb bőrű, zöld/kék szemű annak inkább jönnek be a fekete/barna hajú, sötét szemű, nem tejfehér bőrűek? És stb-stb
De most általánosságokra gondolok, tehát attól még tetszhet szőkének is szőke, viszont általában azért mégsem így van legtöbbször.
Én úgy vettem észre, hogy ez így van nálam is, és az ismerőseim körében is. Nekem az eredeti hajszínem világosbarna, kék a szemem, és nagyon fehér a bőröm, de a sötéthajú, sötétbarna szemű pasik jönnek be a leginkább. A bőrszín nem igazán számít, de inkább a világosabb bőrszínűt választanám, ha lehetne. Persze, ha valakinek épp világosbarna a haja és kék a szeme, viszont jó a kisugárzása, tetszik az arca, és jól ellehet vele beszélgetni, akkor ez tényleg nem lenne kizáró ok, sőt! De általánosságban a sötétebb vonásúakon akad meg a szemem.
22/N
nálam igaz
én világosbarna hajú, kék szemű csaj vagyok, és mindig a sötét hajú, barna szemű pasik tetszettek. Pasim is ilyen.
Nálam is igaz. :)
Szőke hajú, zöld szemű, világos bőrű lány vagyok, és a sötétebb hajú-szemű fiúk tetszenek. Bőrszín viszont mindegy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!