Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondogatja mindig ezt szex közben?
Figyelt kérdés
Mindig mondja szex közbe,hogy jó lyukam van.
Miért mondja ezt?
Hogy érti?
2016. nov. 8. 20:33
1/7 anonim válasza:
Miért? Mert élvezi. Jó érzés neki.
2/7 anonim válasza:
"Lyuk" 😄😄
Mondana inkább puncit...
De amúgy igen:odavan érte(d).
3/7 anonim válasza:
nembiztos hogy azért mert élvezi,lehet hogy látványra!! Én pl imádok nya.ni és a rózsaszín pu.ci a mindenem imádom.
4/7 anonim válasza:
Csak memorizálja a Jó LYuk helyesírását.
5/7 anonim válasza:
Miért, mit csináljon? Olvassa a kommunista kiáltványt, vagy énekelje az internacionálét? Basszus, hogy juthatnak ide valakik...
Igen valószínűleg azért mondja mert jó a lyukad, esetleg jól csinálod. Legyetek egyre jobbak, figyeljetek egymásra, légy odaadó, és r.banc az ágyban. Hidd el nem fog otthagyni ;)
6/7 anonim válasza:
Dicséri a puncid!
Mondhatná másképp is, de Ő így mondja.
És Te mit mondasz neki? Vagy csak némán hagyod magad? Mozogni szoktál?
7/7 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam neki mondani semmit,de 5éve engem dug. Szóval nagyon jó lehetek nála.
2016. nov. 8. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!