Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem izgultunk fel? 18/L
Figyelt kérdés
A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt, már régebb óta terveztük,hogy lefekszünk egymással, de mivel nem egy városban élünk, nem volt rá alkalom. Nagyon könnyen felizgulunk egymásra, általàban már egy szenvedélyesebb csóktól is. Meghívott a lakásába egy hétvégére(van lakótársa, aki nem volt most otthon, és oda tudtam menni), és egész nap jártuk a várost, aztán délután hazaértünk, leszoptam, ujjazott többször és iszonyatosan felizgattuk egymást,de a szexet estére tartogattuk. Amikor egy közös fürdés után, késő este sor került rá, egyikünk sem tudott felizgulni és nagyon nagyon kiakadtunk és megijedtünk. Szerintetek ez mi miatt van? Nem eléggé? Vagy csak fáradtak voltunk? Segítsetek, légyszi, a normális válaszokat megköszönném :)
Lehet féltetek, idegesek voltatok. Vagy csak szimplán fáradtak.. Megőrülök ha a barátommal szexre kerül a sor, viszont hulla fáradtan volt már, hogy el kellett utasítsam, mert nem kívántam.
2016. nov. 8. 20:07
2/7 anonim válasza:
Hát, nem is tudom, tényleg kicsit fura, mert alapvetően azt várná az ember, hogy egymásra másztok ennyi idő után. És reggel sem volt semmi?
2016. nov. 8. 20:30
3/7 A kérdező kommentje:
De, reggel majdnem egymásnak estünk de hazaesett a lakótársa... full idegesek voltunk.
2016. nov. 8. 20:38
4/7 anonim válasza:
Minek szoptad le délben?!?! Ez hiba volt.
2016. nov. 8. 20:54
5/7 anonim válasza:
Természetes sz.e.x előtti lámpaláz semmi több szerintem.
2016. nov. 8. 20:56
6/7 Senki Alfonz válasza:
"Na márpedig most dugunk , mindent bele " ez körülbelül a libidó halála .... , nálam tuti pedig nem tini vagyok .
Semmi pánik, minden rendben van veletek , egyszerüen ne tervezzetek "fix Szex-et" , persze próbáljatok meg alkalmat teremteni, de az ne azt jelenetse hgoy márpedig akkor muszály és pont ! Legyen leehtöség a játszadozásra, alakul amihez kedvetek lesz , ennyi .
2016. nov. 8. 21:35
7/7 anonim válasza:
Ha ilyen kérdés felmerül, én saját magamból, legalább is a pár évvel ezelőtti énemből indulok ki válaszadáskor:
paráztatok, féletek, stresszeltetek.
Na ezek azok, amit nem szabad és nem is kell.
Figyelj, ha valami nem megy, nem tetszik a másikban, akkor az derüljön ki minél előbb és ne húzzuk egymás idejét - én így gondolkodok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!