Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fityma hátrahúzva tartása? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2016. nov. 7. 19:50
11/19 anonim válasza:
Nekem ha akarom, ha nem hátra van húzva, mert nincs elég bőr, ami rácsússzon a makkra, szóval..engem nem zavar
12/19 gyula1971 válasza:
Egyén függő, kinek tágabb, kinek szűkebb kicsit.
Valaki hátra tudja húzni és megmarad,valakinek nehezen megy hátra,és szorítja.
13/19 anonim válasza:
Szoktam úgy hordani, most is pár hete úgy van, de sose csinálom túl sokáig
14/19 anonim válasza:
Én lány vagyok, de valaki mondja már el nekem hogy abban mi a jó :D komolyan mondom.. nem értem :D
17/L
15/19 anonim válasza:
Csatlakozom a kisholgyhoz, bar ferfikent. Mi a jo ha hatra huzogatjatok a bort a farkatokon?
16/19 anonim válasza:
ad #14 és 15, az lehet a jó benne, hogy erotikusan izgató a tudat is, meg a ruházattal való érintkezés miatt közvetlen ingerek érik a makkor, mint érző idegvégződésben gazdag testtájat és így fokozott nemi ingerlést lehet átélni. És hát valljuk be, minden élőlénynél a legfőbb mozgatóerő a nemiség, a szaporodással kapcsolatos vagy ahhoz kapcsoló tevékenység, inger.
17/19 anonim válasza:
Énse értem mire jó ez :D
Ha az én makkomhoz bármi hozzáér ami nem nedves, az nem kis fájdalommal jár.
Nameg miért is akarnám, hogy kevésbé legyen érzékeny? Hogy kevésbé élvezzek vele?
Komolyan mondom nemértem ezt a "logikát" :D
18/19 anonim válasza:
Próbáltam, de mindig visszacsúszott. De most már nem csúszik vissza. ;)
19/19 anonim válasza:
Ugyanakkora marhaság, mint a körülmetélés, vagy anno a mandulaműtét: fölösleges és káros öncsonkítás. Divatmajmoknak való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!